BEAUTY

URTESKRAMS ØKOLOGISK ALOE VERA & SHEA BUTTER

URTESKRAMS ØKOLOGISK ALOE VERA & SHEA BUTTERVi tænker ikke altid over hvor mange kemikalier og andet skidt vi udsætter, os selv,  huden og kroppen for om dagen. Hvor mange produkter på badeværelses hylden kender vi egentlig indholdet på?
Vi køber tit produkter pga. mærket, udseendet eller for virkningen uden at bekymre os om hvor meget parfume, silikone, paraberner osv. der er tilsat.

Med en sart hud, allergisk reaktioner og tendens til eksem, er det især vigtig at tænke på hvad man udsætter kroppen for, heldigvis har Urtekram efterhånden et stort og spændende udvalg af plejeprodukter, som alle har råd til. Økologi behøver nemlig ikke koste kassen!

URTESKRAMS ØKOLOGISK ALOE VERA & SHEA BUTTER

URTESKRAMS ØKOLOGISK ALOE VERA & SHEA BUTTER

Shea butter fra Urtekram, er et helt nyt produkt på markedet og muligvis et mirakelmiddel og helt igennem uundværlig, når man først kender det…. Mange kender måske sheabutter fra div. bodybutters/lotions, som er med til at give fugt til kroppen, men er det muligt at købe en dåse ren shea butter.  Shea butter kan bruges som fugtgiver til kroppen, til tørre, sprukne læber og hænder eller lad den sidde i håret som en fugtgivende maske natten over, dit hår vil elske det!

Urtekram Shea butter lavendel: Er særdeles god til tør og følsom hud. Da det har en lindrende effekt. Urtekram Shea butter Pure:  En ren shea butter uden duft, fugtgivende og gør tør hud blød og lækker. Urtekrams fantastiske Shea Butter Body Balm, er beriget med 100% økologisk certificerede ingredienser. De rige creme indeholder intet andet end naturligt shea butter, der virker ekstra blødgørende på huden. Cremen er desuden fri for silikone, mineralsk olie, kunstig parfume og parabener.

URTESKRAMS ØKOLOGISK ALOE VERA & SHEA BUTTER

URTESKRAMS ØKOLOGISK ALOE VERA & SHEA BUTTER

Aloe vera serien, som er en fugtgivende serie med duft af solmodne appelsiner. Mmhh.. Har også fået et par nyheder i familien. Serien bestod i forvej af bl.a. en fugtgivende shampoo,  en let boblende og forfriskende Shower Gel og favoritten den helt igennem fantastiske Bodylotion, som også indeholder det skønne Shea butter og mange andre fugtgivende ingredienser. Huden efterlades så blød og lækker og cremen er let at smører ud, trænger hurtigt ind, virkelig et plus så man hurtigt kan hoppe i tøjet efter et dejligt bad.

Nyhederne i serien består bl.a. af en plejende fodcreme, som hjælper med alle de problemer man kan have med fødderne. Den er med til at nedbryde tør hud, har en lækker kølende effekt og hjælper med at fjerne lugtgener. Jeg smører mine fødder ind i den hver aften inden jeg skal i seng og mine fødder føles friske og lækre bløde om morgenen. (Hader virkelig tør hud) og den fantastiske Leave-in spray conditioner, som styrker håret uden at fedte, giver mere glans. Håret er nemt at rede ud med denne spray og er derfor super effektiv og fantastisk til filtret hår som mit! Kan bruges i vådt, fugtigt og tørt hår. Håret efterlades silkeblødt!

Udover disse nyheder har Urtekram også lavet en økologisk tandpasta med fluor og er de første i Danmark, som lancerer en økologisk tandpasta med fluor. Tandpastaen er fri for sæbe og skummer derfor mindre end andre tandpastaer. Tandpastaen findes med forskellige smag.

Urtekram er og bliver en favorit når det kommer til plejeprodukter. Det bedste af det hele er at man kan få sunde økologiske produkter til næsten ingen penge. Urtekrams produkter forhandles i dit supermarked eller hos Billigvoks.dk 

Rigtig god weekend.

Reklame

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk