FASHION

SOFT TONES OUTFIT INSPO

SOFT TONES OUTFIT INSPO

1. BH – Magasin 2. Bukser – H&M  3. Støvler – Stylesnob 4. Skjorte – Ralph Lauren 5. Taske – Chloe 6. Cardigan – Julie Fagerholt Heartmade 

Her er et outfit jeg gerne ville iføre mig hen over de kommende kolde måneder. Jeg er så heldig at have de sorte bukser, de skønne boots og den über lækre bløde cardigan fra Julie Fagerholt Heartmade som jeg fandt til et ultra godt tilbud da den er sidste års model. Men den er kommet igen i år i en masse skønne farver som også sagtens ville kunne bruges i december og januar kulde sammenhæng.
Blonde bh’er bliver jeg nok aldrig trætte af og Magasin laver bare nogle skønne nogle fra deres eget mærke og så til fantastiske priser, øv hvor ville jeg ønske vi have en her i byen. Plus den klassiske skorte fra Ralph Lauren som ville pynte under det meste. Har længe ønsket mig en og den står stadig højt på ønskelisten her nu det snart er fødselsdagstid og juletid.
Tasken fra Chloe er en af mange fra den nye kollektion som jeg er dybt forelsket i. Denne minder mig lidt om min trio fra Celine men dog lidt mere sjov og feminin. Har aldrig ejet en Chloe taske men kan da godt mærke at jeg bliver nødt til det en dag. Den udsolgte og eftertragtede Faye taske er også på listen og mine drømme.

Håber i kan finde lidt inspiration til de kommende vinter outfits her, så vi kan holde os varme og bløde i denne lidt triste og mørke tid. Ha jer en dejlig lørdag derude trods det triste vejr.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.