FASHION,  Outfit

OUTFIT WHITE SHIRT & FEDORA HAT

OUTFIT WHITE SHIRT & FEDORA HAT

Halskæde

Outfit_Hat_Shirt

OUTFIT WHITE SHIRT & FEDORA HAT

HAT

Fedora Hat: H&M / Skjorte: Rue De Femme (sponsoreret) / Skirt: H&M Basic / Bag: Limited Edition Michael Kors / Ring: Hvisk HERE & HERE / Boots: Nelly Similar Here / Watch: Marc Jacobs / Fedora Hat: H&M Similar HERE Necklace: Handcrafted Copenhagen 

Jeg har længe ønsket mig en lang hvid skjorte og denne nye sag fra Rue De Femme, er helt perfekt. Jeg har her stylet den med mine knælange støvler og en nederdel, men har også brugt den over mine skindbukser til et par spidse ankel støvler, der er mange lækre stylingsmuligheder. Det er bestemt ikke sidste gang i ser den her på bloggen!

Halskæden er også ny, det er en gave fra Sonni, som han har fået speciellavet til mig hos fantastiske Handcrafted Copenhagen. Jeg drømmer om endnu flere af de smykker, elsker de er personlige og unikke – jeg vil rigtig gerne have et smykke med min kommende datters fødselsdato. LÆS OGSÅ: SIF JAKOBS HALSKÆDE MED ZIRKONIA

December flyver afsted, min kalender er proppet med julefrokoster, fødselsdage og andre arrangementer og jeg kan næsten ikke se hvornår pokker jeg skal nå at købe julegaver, eller bare sætte mig ned og nyde kalenderlyset, juletræet og hyggen… Håber i får en dejlig start på ugen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.