INTERIOR

IT’S CHRISTMAS TIME – Green leaves and white snow

IT'S CHRISTMAS TIME

IT'S CHRISTMAS TIME

IT'S CHRISTMAS TIME

IT’S CHRISTMAS TIME, the most wonderful time of the year! Det er desværre ikke meget jeg har mulighed for at pynte op til jul i år, men nyder godt af mine forældres søde små nisser rundt omkring. Jeg fik dog lige sat min kalenderlys op og lidt småting som kan hygge på mit “værelse”. Det er hårdt at være uden hjem og at Kevin rejser frem og tilbage så meget, plus at vi stort set aldrig ses. Men ja sådan er det lige nu men håber på det snart bliver bedre.
Jeg er så småt begyndt at glæde mig til jul og til juleferie. Så kan Kevin og jeg få lidt kvalitetstid og julehygge. Jeg er så småt ved at have styr på alle gaverne men skal lige have de sidste ordnet. Både Kevin og jeg har fødselsdag i december så det giver lidt lidt ekstra gaver som skal købes. Men også gives, og det elsker jeg simpelthen bare. Der findes ikke noget bedre en at se en man elsker åbne en gave fra en og blive glad.
Håber i er begyndt at jule derude og at i får nogle hyggelige dage op til jul. LÆS OGSÅ: Sunde dadelkugler og verdens måske smukkeste tekande!

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk