INTERIOR

MIN NYE PLAKAT FRA I LOVE MY TYPE

I LOVE MY TYPE

BIllede

Vi har efterhånden skrevet en del om de smukke plakater fra I Love my Type (Købes her) og jeg forsætter lidt endnu, jeg vil nemlig vise jer min nye plakat med teksten “I Love that you are part of my life”. En plakat jeg har købt til Sonni, så han kan blive mindet om hvor meget han betyder for mig og hvor meget jeg elsker ham.
Den er så fin og stilren og jeg glæder mig til at finde den helt rigtige plads til den i vores nye hus, lige nu pynter den i vores stue men vil rigtig gerne have den op at hænge. LÆS OGSÅ: ANOTHER PRETTY POSTER – INTERIOR INSPO

Håber i får en dejlig onsdag, min står på biograftur med en veninde her efter arbejde og senere hygge med Sonni, vi har begge meget travlt for tiden og føler nærmest kun vi siger godmorgen og godnat lige for tiden.

HUSK i kan deltage i vores giveaway om en valgfri plakat og valgfri ramme fra I Love My Type HER. Vi finder en vinder på Søndag!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk