LIFESTYLE

CHRISTMAS WISHLIST

CHRISTMAS WISHLIST

1. PH lampe – 2. HAY tray table – 3. Larsson & Jennings ur – 4.  Estee Lauder Perfectly Clean ansigtsrens – 5. Estee Lauder Little Black Primer – 6. Tom Dixon Etch lysestage sort – 7. Royal Copenhagen hvid riflet skåle – 8. Rabinovich Urban Snake Ring – 9. Nike Free Cross sneakers – 10. Royal Copenhagen termokopper – 11. Aesop produkter til hænder og læber – 12. Nespresso Citiz &Milk kaffemaskine

Her får i lige et bud på nogle ønsker som gerne må ligge under mit juletræ den magiske 24. december. Hos mig er det boligen som er i fokus i år, da vi skal (forhåbentlig) snart får et nyt hjem. Det glæder jeg mig skørt meget til at indrette og der måtte gerne være noget af det her blandt. PH lampen har længe været en drøm og ja den ligger hvertfald rimeligt sikket ikke under mit juletræ desværre, men ja man har da lov til at drømme lidt også.

Et stilrent ur står også højt på min liste men uhh jeg synes det er svært at finde det helt rigtige. Dette er dog ret lækkert og passer perfekt til både guld og sølv smykker.
Jeg er virkelig også blevet fan af Estee Lauders skønheds produkter og make up efter at have prøvet deres serum og natcreme så var jeg solgt. Jeg vil derfor super gerne prøve deres øjenvippe primer i sort, som skulle give dine vipper et naturligt look men forlænge dem og gøre dem fyldige – så man kunne slippe for falske vipper- da jeg er en idiot at sætte dem på. Plus deres rensecreme som også kan bruges som en maske, den er magisk.

Håber i kan finde lidt inspiration i denne lille liste og at i er begyndt at glæde jer til jul. Den nærmer sig jo pludseligt og inden vi ser os om. Håber i får jer en skøn dag derude.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.