FASHION,  MOMMY LIFE,  Outfit

OUTFIT: TURTLENECK & BABYBULE

OUTFIT: TURTLENECK & BABYBULE

Jakke_Strik

Hvisk

Outfit jakke

OUTFIT: TURTLENECK & BABYBULE

Knith: Gina Tricot / Pants: H&M / Jacket: VRS (Sponsored) / Boots: VRS (Sponsored) / Watch: Marc Jacobs /Pearl Ring: Hvisk / Triumph Ring: Hvisk 

Håber i har haft en skøn weekend, min har stået på julefrokoster alle dagene…. Jeg er derfor ekstra træt i dag og da vækkeuret ringede 5:45 havde jeg mest af alt lyst til at kravle længere ind under dynen og sove et par timer mere.. (Godt der kun er 4,5 arbejdsdage tilbage)
Jeg har slet ikke fået vist jer denne fine jakke fra VRS, som jeg fik da Eline og jeg var til event i Århus tidligere på året. Jeg har faktisk brugt den en hel del, det er den perfekte overgangsjakke og danner en fin ramme om min lille babybule. Strikken er også ny, jeg var egentlig ret vild med denne HER, (men den er desværre udsolgt i min størrelse) Så da jeg var til Black Friday fandt jeg denne fra Gina Tricot til nærmest ingen penge, så jeg nuppede en til mig og en til min veninde, som sukkede ligeså meget over den som jeg gjorde.

Som i kan se vokser maven, den er ved at blive godt rund og selvom vi lever efter forholdsvis sunde opskrifter, heheh… Det er lidt vildt at tænke på at jeg er over halvvejs i min graviditet og det er ikke længere muligt at skjule den bag store trøjer.  Men er også så småt ved at vende mig til den, i starten var det hård ikke at kunne spænde bukserne, at maven konstant så oppustet ud. Maven vokser rigtig stærkt lige nu og har i weekenden fået købt lidt preggo-bukser, de er så sexede!
/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

26 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.