FASHION

DANIEL WELLINGTON INSPO – FÅ 15% RABAT PÅ DIT NÆSTE KØB

15% rabat

1. Classic Bristol  / 2. Classic St. Mawes / 3. Classic Southampton  / 4. Classy Glasgow  /

15% rabat


5. Classic Sheffield / 6. Dapper Sheffield  / 7. Classic Warwick / 8. Classic Glasgow 

Jeg har længe beundret og sukket over de alt for smukke og klassiske Daniel Wellington ure. Jeg ville hellere end gerne eje dem alle sammen, ure er simpelthen den fedeste accessorie, jeg går aldrig uden ur og havde en hel del at skifte med før vi fik indbrud. Jeg har netop fået det smukke Classy Sheffield hjem, som jeg har drømt om meget meget længe, jeg glæder mig til at vise jer det.

15% rabat

FÅ -15% RABAT på dit Daniel Wellington køb med koden: LISELOTTE15
Koden gælder til og med 15. januar. Sidste frist for bestilling af julegaver er den 20/12-15

Så mangler i en gave til mor, far, kæresten eller bror/søster har i mulighed for at forkæle en i holder af med et lækkert ur med rabat.  (Jeg kender hvertfald en derhjemme, som ville blive glad for sådan et lækkert ur) Brug koden: LISELOTTE15 ved betaling. Se mit eget Daniel Wellington ur i dette indlæg: Mit nye Daniel Wellington Classic Petite ur + en lækker rabatkode

Rigtig god aften.

/ Liselotte

Inspirationsbilleder venligst lånt på pinterest.com

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk