FASHION

MY CHRISTMAS WISHLIST – DECOR, JEWELRY AND FASHION

MY CHRISTMAS WISHLIST

1. Hvisk halskæde / 2. NLY BH / 3. Meotine Læderjakke  / 4. Hvisk øreringe / 5. “Mapiful” New York Poster  / 6. Beauté Pacifique “Scars & Stripes”/ 7. Royal Copenhagen skål / 8. Royal Copenhagen tapas fad / 9.  Yves Saint Laurent “Black Opium”

Julen nærmer sig og jeg har i år haft rigtig svært ved at finde på ønsker, nok mest fordi min krop har ændret sig så meget efter jeg er blevet gravid og lækker tøj ikke længere er en mulighed (det er hvertfald ikke så sjovt, når man ikke kan passe det mere end en måneds tid, eller kortere) Jeg har lavet denne wishlist, med lækre julegaveønsker – måske i kan blive inspireret af dem?

Udover disse ønsker drømmer jeg virkelig om en ny lækker iPhone 6, min 5’er er ikke hvad den har været – Den er langsom, der er ikke mere plads og kunne godt bruge et bedre kamera. LÆS OGSÅ: Det perfekte festlook – Maria Kragmann x Hvisk

Hvad ønsker i jer til jul?

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk