BEAUTY

THIS WORKS DEEP SLEEP

THIS WORKS DEEP SLEEP

THIS WORKS DEEP SLEEP

sleep2

Her kommer lige et lille tip fra mig. Det er på ingen måde sponsoreret eller lignende men jeg vil gerne dele det med jer da det har hjulpet mig en hel del.
Jeg har gennem længere tid døjet med min søvn og har kigget rundt efter mulige hjælpemidler. Der faldt jeg over de prisvindende produkter fra This Works som laver en masse super lækre produkter til både ansigt og sjæl.
Denne Deep Sleep spray har vundet priser i England og efter at have læst mig igennem en række anmeldelser var jeg ikke i tvivl. Det måtte prøves. Jeg bestilte denne på ASOS til 234 kr for en duo pakke hvor jeg også fik en stress less olie med.
Du skal blot spraye et par pift af Deep Sleep sprayen på din pude og derefter virker de terapeutiske kvaliteter af fransk lavendel til at lindre spændinger og søvnløshed med lindrende kamille og beroligende Vetivert at afhjælpe stress. Så du får en rolig og behagelig søvn. Stress Less olien med lavendel , gnides på dine håndled og får dig til at slappe af og klare dit hoved hvilket medvirker til bedre søvn.
Det kan godt være det lyder som en gang fis, men for mig virker det. Jeg har aldrig sovet så dybt og roligt som jeg gør nu. Så hvad enten det er tankens kraft eller det faktisk er disse fantastiske produkter skal jeg ikke kunne sige. Men jeg tror på at THIS WORKS.
Ja tak til lækker stemning på min pude og skulle i også have lyst til at prøve det, kan i bestille det lige HER.

Sov sødt herfra.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk