Follow:
BEAUTY

3 TRESEMMÈ MUST HAVES

TRESEMMÈ MUST HAVES

Oil

Når det kommer til hårprodukter, må mit yndlings produkt må helt sikkert være hårolie, jeg kan ikke leve uden de fugtgivende og blødgørende dråber og har gennem tiden prøvet en hel del forskellige mærker og typer.
Jeg har i den sidste periode testet en række produkter fra TRESemmé, et mærke jeg ikke kendte meget til. Jeg testede bl.a. deres skønne Oil Elixir, som giver et blødt og lækkert hår.
Den er nem at påføre og mit lange hår kræver kun ca. 4 pump af olien, jeg bruger den kun i den nederste del af håret, til at bekæmpe mine tørre spidser. Jeg har meget tyndt hår og derfor skal der heller ikke bruges så meget.. Håret efterlades virkelig blødt, lækkert og er nemt at rede ud efter oliedråberne. Det bedste af det hele er at olien hurtigt tørre ind i håret og ikke efterlades med et fedtet og klistret look, hvilket flere af de olier jeg har prøvet gør. Olien er meget budget venlig.

Dry

Tresemme

Dette produdukt har redet mig mange gange!! Jeg er en klov til at stå tidligt op om morgenen, især efter jeg er blevet gravid og kræver endnu mere søvn end jeg ellers normalt gør. Tørshampoo fra TRESemmé, kan hurtigt give et halv fedet og trist hår, nyt liv og man kan uden problemer springe en enkelt hårvask over. Produktet dufter frisk og lækkert. Spray blot lidt tørshampoo ved hårrødderne og brug fingerne til at “fordele” det. Mange tørshampooer kan give et hvidt skær i håret (virkelig et minus når man er så mørkhåret som jeg er), det gør denne ikke, man kan faktisk ikke se at man har produktet i. Jeg bruger ikke kun tørshampoo når jeg ikke “orker” vaske hår, men også når jeg styler mit hår, mange tørshampooer kan nemlig hjælpe med at tilføre lidt volume og det gør denne også. Den får de varmeste anbefalinger for mig. Sprayen her indeholder 200 ml. og er derfor nem at have med i weekendtasken og holder overraskende længe. Prisen er kun 59,95 find den HER

Heath_protect

J
TRESEMMÈ MUST HAVESeg kunne aldrig drømme om at bruge et stylingsredskab uden at have sprøjtet godt med varmebeskyttende spray i håret. Denne fra TRESemmé. Sprøjt håret godt igennem og lad det trænge ind (det tager få sekunder).

Beskytter helt op til 230 grader, men jeg vil anbefale at man MAX bruger 180 grader på håret, heller holde totten på krøllejernet et sek. eller to mere. TRESemmé udtaler at ved vedvarende brug er der op til 82 % mindre brud på håret, det er virkelig meget. Så piger, endelig sprøjt løs og pas på jeres hår, der er ikke noget grimmere og mere ærgeligt end brændt hår.

/ Liselotte

Produkterne er modtaget til test, holdningen er min egen

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Smuksakken

  Jeg elsker virkelig også Tresemmé hårprodukter, men det godt nok lang tid siden jeg sidst har brugt nogen. Det kan da være jeg skal til at genoverveje det! 🙂 rigtig fint indlæg.

  21. december 2015 at 12:05
  • Reply Everyday Couture

   Mange tak <3

   Ja, det bliver du nødt til:)

   25. december 2015 at 21:51
 • Reply BY STERUP

  Olien er rigtig god 😀

  21. december 2015 at 21:14
  • Reply Everyday Couture

   Ja, den er helt fantastisk 😀 <3

   25. december 2015 at 21:51
 • Reply Nikki Lund

  Virkelig lækre produkter – jeg er selv super glad for heat protectoren 🙂
  Mange glædelige julehilsner,

  http://nikkilund.dk

  21. december 2015 at 22:13
  • Reply Everyday Couture

   Mange julehilsner til dig også 🙂
   Ja, den er også helt super

   25. december 2015 at 21:51

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.