INTERIOR

INTERIOR DREAMS

INTERIOR DREAMSVi flytter som sagt snart i hus og jeg glæder mig virkelig til at indrette vores nye hjem. Selvom pengene lige nu er meget små efter julegaveshopping, div. advokatregninger, testamente, forsikringer og hvad man nu ellers skal have styr på , når man venter barn og har købt hus, drømmer jeg alligevel om en masse nye lækre sager til boligen. Vi kan desværre ikke få det hele på en gang, men så må det komme hen af vejen, men derfor har man lov at drømme ikke?

Jeg elsker at finde spændende ting på div. webshops og hos Cool-living.dk er der mange fine sager som ville pynte i vores nye hjem, jeg drømmer om lyse farver og en blanding af nyt og gammelt. Jeg er helt vild med de lækre sager på collagen og disse vil uden tvivl passe ind i vores nye hus.

1. Magazin Grill  /  2.  Marmor hylde  / 3. B-Roll Toiletrulleholder   / 4. Sæbepumpe / 5. Opbevaringskrukker / 6. Nipple knager / 7.  Hvid bakke   / 8.  Mundblæst flaske

Jeg ved aldrig hvor og hvordan jeg skal opbevare mine magasiner og min kæreste synes altid de roder og synes de skal smides ud, men mange af dem er jo en hel dekoration i sig selv. Jeg er helt vild med den fede Magazin Grill  fra Neon Living og den ville nemt kunne opbevare mine magasiner på en lækker og trendy måde. Marmor hylden vil pynte fint i vores soveværelse med lidt grønt og mine favoritparfumer.

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk