FASHION

GET THE LOOK FOR LESS MAJA

THE LOOK FOR LESS MAJA

BUKSER / TSHIRT / UR / SOLBRILLER / SKO / TRØJE /

Her får i lige en lille stjæl stilen indlæg. Jeg elsker de smukke inspirerende mennesker det vælter frem med på Pinterest. Maja er en af mine favoritter. Åh så smuk og hun får alt til at virke så let og lækkert. Dette er et af mine favorit outfit af hendes.
Nøj hvor ville jeg gerne iføre mig dette afslappede men utrolig feminine og smukke outfit til en af de mange julefrokoster med familien. Ja selvom det er lyst og sommerligt så synes jeg sagtens det kan bruges i den hvide juletid også.

Håber i kan finde lidt inspiration i dette lækre outfit til juledagene. Ha jer en absolut skøn lillejuleaftensdag derude og håber i er ved at være klar til imorgen. LÆS OGSÅ: GET THE LOOK: BLACK & SILVER

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.