AALBORG,  LIFESTYLE

ÅRET DER GIK 2015

ÅRET DER GIK 2015Jeg har de sidste par år lavet et “Året der gik indlæg”, så det vil jeg også gøre i år. Jeg elsker selv at læse disse indlæg hos andre bloggere og følge med i hvad de har oplevet, nået osv. i løbet af året. Mit 2015 har budt på en hel masse, både op og nedture.

Januar:
Nytåret blev skudt i gang med gode venner og et år med fokus på sundhed og rejser var nu igang.

Februar:
Firmamøde på Meyer Werft i Tyskland boede på det lækreste hotel, spiste den lækreste mad og mødte de vildeste mennesker.

Marts:
En smuttur til København til 50 års fødselsdag og et besøg hos min dengang gravide veninde Sarah.

April:
Jeg bliver opereret i foden, smertefuldt!! Jeg får betændelse i såret på vores ferie i Hamburg, foden hæver dunker og kan ikke få mine bukser af – Sonni bliver nødt til at pille stingene ud, mens jeg skriger og græder. Nu har jeg et dejligt stort ar!!
I Hamburg forkæler jeg mig selv med det lækreste Gucci køb (Se bare HER)

Maj:
Deltog i Karneval i Aalborg, med mine veninder, en tradition som jeg ikke kan være en del af næste år (se hvor fine vi var HER).

Juli:
Vi tager på rundtur i USA, (billed 2 og 4) en ferie vi har set frem til og sparet op til længe. Åhh, hvor vil jeg gerne afsted igen…. Vi besøgte New York (Har jeg skrevet om HER), San Fransisco, Yosimite, Los Angeles, San Diego og Las Vegas.

August:
Vi kommer hjem fra vores livsrejse i USA, en rejse med mange oplevelser og minder. Vi finder ud af jeg er blevet gravid og tusindvis af tanker flyver gennem vores hoveder, økonomi, pladsmangel osv.. osv….
Vi er hjemme 2 uger inden vi igen står i lufthavnen, denne gang rejser vi til Manchester, på fodboldtur (Billed nr.1) Det var min fødselsdagsgave til Sonni. Jeg siger på-gensyn til min søster som skal et halvt år til Thailand i praktik som socialrådgiver.

Oktober:
Jeg fylder 27 år og bliver fejret af familie og veninderne. Vi underskriver en købsaftale og har nu købt hus i Aabybro (Læs mere HER)  vi opsiger derfor vores lejlighed i Nørresundby, mit hjem de sidste 4 år og Sonnis de sidste 2,5 år.

November:
Sonni falder pludselig om midt om natten sidste weekend i November og bliver indlagt – der er ingen forklaring på hvorfor det skete. Var sikker på jeg skulle have hus og baby alene. Heldigvis er han på benene igen!

December:
1. December finder vi ud af at det er en lille pige vi venter os (billed 5) Jeg går derfor shopamok i lyserød og andre lækre pigeting. (Læs mere HER) Viser de første gravidbilleder på bloggen, hvor maven sådan kan ses (Se bare HER) – Resten af december står på julehygge og nedpakning af lejligheden.

BEDSTE KØB:
Må helt sikkert være min Limited Edition håndlavet taske fra Michael Kors, tasken købte jeg i San Francisco. Jeg må indrømme jeg har været meget i tvivl om det var et fejlkøb da tasken var svimlende dyr og jeg både kunne have fået min drømmetaske fra LV og en anden lækker sag. Problemet ligger nok mest i at jeg er meget øm over den og faktisk næsten ikke har brugt den.

NÆSTE ÅR VIL JEG/SER JEG FREM TIL:
Jeg vil helst ikke sætte for mange krav til mig selv, for det kommende år. For 2016 kommer til at byde på en hel masse nye udfordringer vi har købt hus og vi skal være forældre til en lille pige til April. Det bliver spændende og helt sikkert også hårdt og der er en hel masse vi skal lære, men som jeg er sikker på vi nok skal klare.

Men en ting er sikkert, jeg vil begynde at træne igen om det bliver i Fitness center, eller på gulvet med hjemme i stuen ved jeg ikke, men skal helt sikkert af med graviditetsvægten (Puha, det er ikke sjovt som kroppen ændre sig)

Så kommer min søster hjem fra praktik i Thailand, jeg glæder mig til at se hende – Det har været mærkeligt at hun slet ikke har været en del af min graviditet. Jeg fandt ud at jeg var gravid en uge inden hun skulle afsted og glæder mig til hun kan blive en del af det hele.

Sonni bliver udlært tømre og vi kan forhåbentlig se frem til mere indkomst, når jeg altså engang er færdig på barsel.

2016 DRØMME KØB:
Jeg drømmer virkelig om at købe mig en Louis Vuitton Alma taske, den har været på ønskesedlen i mange mange år. Men med baby og hus, er jeg bange for det ikke bliver muligt. For vil også gerne have ny sofa, havemøbler, ny seng og ja en masse lækkert babylir.

En rejse til Frankrig eller Italien ville heller ikke være dårligt men nu må vi se hvordan det hele ser ud når lille pigen er kommet til verden.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

13 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk