Follow:
FASHION

MIT NYE DANIEL WELLINGTON + RABATKODE

DW_ur_detalje

DANIEL WELLINGTON UR

MIT NYE DANIEL WELLINGTON + RABATKODE

DANIEL WELLINGTON UR
Jeg elsker virkelig mit nye Daniel Wellington ur, modellen hedder Classy Sheffield  og har brugt det stort set hver dag siden jeg modtog det med posten. Jeg er så vild med urskiven med de 12 Swarovski krystaller – Jeg er vild med alt der glitre og derfor valgte jeg netop denne model. Nu drømmer jeg om at tilføre endnu et ur til samlingen. Det smukke Classic St. Mawes står meget højt på ønskelisten. Den brune rem vil passe godt ind til min sorte garderobe. Sonni er meget misundelig på mit nye ur og har også tilføjet et par af de lækre ure til ønskesedlen. Der er virkelig mange fine herremodeller også!

Jeg håber i havde en dejlig juleaften i går, min var lidt anderledes end den plejer, min søster er nemlig i praktik i Thailand og jeg var syg. Men vi havde trods alt en hyggelig aften, med lækker mad og gode gaver.

Fik du ikke et af de smukke Daniel Wellington ure i julegave? Så kan du stadig bruge koden: LISELOTTE15 og få 15% på dit køb (Koden gælder til og med 15. Januar) Se det store udvalg og lad dig friste lige HER

Rigtig glædelig jul til jer alle

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Karina

  Er SÅ misundelig <3 Det er så pænt!

  26. december 2015 at 0:25
  • Reply Everyday Couture

   Mange tak søde 🙂
   Du må klikke et hjem med rabat

   28. december 2015 at 20:11
 • Reply Lullumut

  Jeg har præcis det samme ur, og det er så mega fint og klassisk 🙂

  26. december 2015 at 2:45
  • Reply Everyday Couture

   Ja, det er det virkelig 🙂 Er også så glad for mit

   28. december 2015 at 20:11
 • Reply Sabrine

  Hvor er det bare super smukt!

  http://www.frederikkes.com

  26. december 2015 at 12:58
  • Reply Everyday Couture

   Mange tak Sabine <3

   28. december 2015 at 20:11
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Wow det er flot 🙂

  26. december 2015 at 21:51
  • Reply Everyday Couture

   Mange tak 🙂 Er også så glad for det <3

   28. december 2015 at 20:11
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det er bare så super fint :-).

  Glædelig jul <3

  27. december 2015 at 14:46
  • Reply Everyday Couture

   Mange tak søde :-*
   Glædelig jul til dig også

   28. december 2015 at 20:10

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.