FASHION

MIT NYE DANIEL WELLINGTON + RABATKODE

DW_ur_detalje

DANIEL WELLINGTON UR

MIT NYE DANIEL WELLINGTON + RABATKODE

DANIEL WELLINGTON UR
Jeg elsker virkelig mit nye Daniel Wellington ur, modellen hedder Classy Sheffield  og har brugt det stort set hver dag siden jeg modtog det med posten. Jeg er så vild med urskiven med de 12 Swarovski krystaller – Jeg er vild med alt der glitre og derfor valgte jeg netop denne model. Nu drømmer jeg om at tilføre endnu et ur til samlingen. Det smukke Classic St. Mawes står meget højt på ønskelisten. Den brune rem vil passe godt ind til min sorte garderobe. Sonni er meget misundelig på mit nye ur og har også tilføjet et par af de lækre ure til ønskesedlen. Der er virkelig mange fine herremodeller også!

Jeg håber i havde en dejlig juleaften i går, min var lidt anderledes end den plejer, min søster er nemlig i praktik i Thailand og jeg var syg. Men vi havde trods alt en hyggelig aften, med lækker mad og gode gaver.

Fik du ikke et af de smukke Daniel Wellington ure i julegave? Så kan du stadig bruge koden: LISELOTTE15 og få 15% på dit køb (Koden gælder til og med 15. Januar) Se det store udvalg og lad dig friste lige HER

Rigtig glædelig jul til jer alle

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk