FASHION

GOLDEN LOVE

GOLDEN LOVE

GOLDEN LOVE

4

5

Jeg havde en fantastisk fødselsdag både på dagen, før hvor jeg holdt brunch date med pigerne og efter hvor Kevin og jeg brugte lørdagen sammen og sluttede det af med et brag på resturent CANblau i Aalborg. Der udover var jeg så frygteligt begavet og i skal nok komme til at se det hele løbende.
Men først får i min gave fra Kevin som var dette smukke og personlige armbånd og ring fra Handcraftedcph. Kevin er stor fan af den ufattelig dygtige smykkemager efter jeg introducerede ham for Kevin for længe siden. Og dygtig det er han.
Kevin ville gerne have haft lavet en “kopi” af en ring som jeg mistede for nogle år siden på en arbejdsvagt i Kvickly. Det var en ring som jeg havde fået af min mormor og som jeg elskede helt ufattelig højt. Jeg havde den normalt aldrig på, på arbejde af frygt for at miste den men den ene dag havde jeg glemt at tage den af og puf væk var den. Jeg har grædt mange tåre over den og derfor ville Kevin forsøge at få den genskabt. Det kunne desværre ikke helt ske da den er meget umulig at lave så han fik denne lavet som minder om men bare er noget tyndere og jeg elsker den.
Armbåndet med den personlige indgravering, har en påskrift på som betyder meget for mig og bagpå står der vores forbogstaver. Jeg knus knuselsker begge dele og har allerede brugt dem flittigt. Den skønne neglelak fra Chanel var også en af mine gaver fra min skønne veninde Helene som arbejder i Matas, så hun ved altid lige hvad der kan bruges. Det er en topcoat som gør neglelakken mat og får den til at holde længe. Den er simpelthen fantastisk.

Håber i havde en skøn juleaften og at i nyder juleferien. Jeg har allerede spist alt alt for meget.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.