INTERIOR

KAY BOJESEN KÆRLIGHED + GODE RABATTER

KAY BOJESEN KÆRLIGHED + GODE RABATTER

KAY BOJESEN KÆRLIGHED + GODE RABATTER

Jeg elsker som så mange andre lækre pynteting til hjemmet og elsker at indrette, flytte om og købe lækre sager. Kay Bojesens nyeste skud på stammen, hunden Tim flyttede ind hos os lige inden jul. Jeg er helt vild med Kay Bojesens univers og ejer både Aben, kaninen, bjørnen og nu også hunden Tim. De pynter alle lige nu fint i vores stue og jeg glæder mig rigtig meget til at finde nye pladser til dem i vores hus, som vi får om under 4 uger!!

Hunden og de mange andre fine Kay Bojesen dyr kan bl.a. købes hos KopK.dk, som forhandler masser af lækre mærker  Der er faktisk 20-80 % på alt hos KopK.dk lige nu! (De forhandler bl.a. Royal Copenhagen, Kähler, Lyngby, Frederik Bagger mm.)

KAY BOJESEN KÆRLIGHED + GODE RABATTER

KAY BOJESEN KÆRLIGHED + GODE RABATTER

Juleaften fik jeg endnu en Tim, denne gang den mørke model. Jeg fik ham i en “mens-vi-venter-gave”, sådan en får min søster og mig stadig, da vi var små var det ofte en disneyfilm, som vi kunne hygge os med i løbet om dagen, nu da vi er blevet større plejer det være en lækker ting til vores lejligheder.  Man bliver aldrig for gammel til gaver vel?

LÆS OGSÅ: Påskeferie og ny smuk Kähler tekande

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.