Follow:
FASHION

Meotine udsalg – Lækre pelse til fine priser

Meotine udsalg

Meotine udsalg

Billedet venligst lånt af smukke Tina Maria / 1 / 2 / 3 / 4 /

Vil lige dele et lille udsalgstip med jer…. Er du en af dem der har drømt om de yders populære Meotine pelsjakker? Så er der gode penge at spare de er nemlig lige nu på halvpris (750 kr.) Find Meotine pels på udsalg lige HER

Har i gjort jer gode udsalgskøb i år? Jeg har ikke købt noget til mig selv, men derimod brugt alle mine penge på en barnevogn (Den er jo vildt dyr, selvom man køber den på udsalg) og en masse andet lækkert til vores lille pige. Det er ikke så sjovt at shoppe tøj, når man har en gravid krop, som ikke passer noget som helst, nej jeg har valgt at gemme mine penge til forkælelse på den anden side!  LÆS OGSÅ: LÆKRE ITEMS PÅ UDSALG HOS MIINTO – SPAR OP TIL 70%

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  De er rigtig flotte 🙂

  4. januar 2016 at 14:18
  • Reply Everyday Couture

   Ja, er de ikke? 😀

   5. januar 2016 at 11:01
 • Reply Katrine Guldbæk

  De er bare så flotte. Er helt vild med den mørke grønne 🙂

  5. januar 2016 at 12:47
  • Reply Everyday Couture

   Den er også fin 😀

   5. januar 2016 at 12:55
 • Reply Chau

  Ja jeg har gjort alt for mange udsalgscoop. Ups, jeg er bare så nemt :joy: Har købt mig:
  sort mango lammeskindspelsjakke
  grøn cph coster lammeskindpelsjakke
  Acne amory parka
  Mango lys pels jakke
  2 BOYY tasker
  Hm grøn meleret mohair oversize cardigan
  monki lang sort vest
  ganni uld strik med striber
  soak in luxury blondekjole og en top
  en masse ZARA sager som jeg har skrevet på bloggen.

  Jeg er mega glad for Mango sort pels for den har jeg brugt ret meget. Dejlig let og lun samtidigt.

  /Chau

  9. januar 2016 at 10:30
  • Reply Everyday Couture

   Ejj, hold da op søde 🙂
   Ihh, glæder mig til jeg kan shoppe tøj igen :-*

   10. januar 2016 at 9:38

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.