Follow:
BEAUTY

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM

Parfume

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM

Jeg har fået rigtig mange fine julegaver i år og jeg vil ikke “trætte” jer med dem alle sammen. Jeg har bl.a. fået en masse Royal Copenhagen, smykker, penge og praktiske ting til hus og baby. Så lækkert, så vi er ved at være klar til at flytte i hus inden længe.

Jeg har længe været vild med parfumen Yves Saint Laurent Black Opium, og i julegave fik jeg faktisk hele 2 flasker med parfumen. Jeg er så vild med den søde duft, med en blanding af hvid jasmin, orange blomst i kontrast med sort kaffe og vanilje. Mmh… Falkonen er super feminin og rocket på samme tid, jeg glæder mig til den skal pynte på min hylde i mit nye soveværelse. Udover parfumen, fik jeg også denne smukke sorte YSL neglelak med svagt glimmer i. Det er den første neglelak jeg har fra mærket, men bestemt ikke den sidste, denne kræver dog 2 lag for at blive helt intens sort, men så holder den til gengæld også længe.

Find Yves Saint Laurent Black Opium parfumen HER  Har i fået gode julegaver?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Frederikke S

  Hvor ser den bare fin ud – og neglelakken med 🙂 Lækre gaver!

  http://www.frederikkes.com

  5. januar 2016 at 11:02
  • Reply Everyday Couture

   Tusind tak :-*

   Ja, er så vild med dem begge 🙂

   5. januar 2016 at 12:10
 • Reply Isabella Pernille

  Åh, den parfume er bare SÅ god. Jeg har den selv, og jeg elsker den 😀

  5. januar 2016 at 14:59
  • Reply Everyday Couture

   Jeg elsker den virkelig også 😀 <3

   5. januar 2016 at 15:28
 • Reply Camilla Julie

  Virkelig smukke billeder, søde. Wow 🙂
  Og den ser jo bare så smuk ud..

  http://camillajulie.looklab.dk/

  5. januar 2016 at 16:27
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Kender ikke duften, men bare flasken er jo vildt flot 😀 <3

  5. januar 2016 at 16:47
 • Reply Eline Tychsen

  Virkelig nogle helt igennem smukke billeder søde <3

  5. januar 2016 at 19:05
 • Reply Lullumut

  Lækre gaver 🙂 Jeg kender ikke duften, men både parfumen og neglelakken ser fine ud 🙂 Jeg har også fået dejlige gaver, bl.a. penge til en sofa 🙂

  5. januar 2016 at 20:42
 • Reply Sanne

  Sikke nogen lækre gaver..! Duften er også blandt mine favoritter, var så heldig at få den i julegave af min søster sidste år – bliver faktisk jævnligt komplimenteret for den, både af mænd og kvinder 🙂

  5. januar 2016 at 22:42
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.