BEAUTY

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM

Parfume

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM

Jeg har fået rigtig mange fine julegaver i år og jeg vil ikke “trætte” jer med dem alle sammen. Jeg har bl.a. fået en masse Royal Copenhagen, smykker, penge og praktiske ting til hus og baby. Så lækkert, så vi er ved at være klar til at flytte i hus inden længe.

Jeg har længe været vild med parfumen Yves Saint Laurent Black Opium, og i julegave fik jeg faktisk hele 2 flasker med parfumen. Jeg er så vild med den søde duft, med en blanding af hvid jasmin, orange blomst i kontrast med sort kaffe og vanilje. Mmh… Falkonen er super feminin og rocket på samme tid, jeg glæder mig til den skal pynte på min hylde i mit nye soveværelse. Udover parfumen, fik jeg også denne smukke sorte YSL neglelak med svagt glimmer i. Det er den første neglelak jeg har fra mærket, men bestemt ikke den sidste, denne kræver dog 2 lag for at blive helt intens sort, men så holder den til gengæld også længe.

Find Yves Saint Laurent Black Opium parfumen HER  Har i fået gode julegaver?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

9 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk