FASHION

SPAR OP TIL 40% PÅ HVISK SMYKKER

SPAR OP TIL 40% PÅ HVISK SMYKKER

Hvisk smykker

1. A Little Shiny Love  / 2. Lines Ring / 3.  Pyramid Trio ring  / 4. Tall Pyramid earrings / 5.  Summer Haze pink zirconia / 6.  Star Light Chain

Udsalgene forsætter derud af… Jeg får faktisk ikke shoppet udsalggodter til mig selv i år overhovedet. Men jeg lurer dog lidt på disse smukke Hvisk smykker, som alle er på udsalg. Du kan spare op til 40% Se hele udsalget HER. Er du mere en sølvpige, er der også mange fine sølv smykker på udsalg.

Jeg er lidt bagud med indlæg, da vi som sagt bor i flytterod og alt tiden går med at pakke ned og sortere. I aften skal jeg til fødselsdag ved svigermor, det bliver hyggeligt og ikke mindst dejligt med en pause fra flyttekasserne. Rigtig dejlig onsdag til jer alle og følg med senere på ugen hvor jeg løfter sløret for en masse nye spændende tiltag!

LÆS OGSÅ: HVISK LUSH – DEN SMUKKESTE KOLLEKTION LÆNGE

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.