BEAUTY

COLOSÈ MINERAL FOUNDATION

Foundation

COLOSÈ MINERAL FOUNDATION

COLOSÈ MINERAL FOUNDATION

Det er ikke altid let at finde den rigtige foundation, skal den være flydende, en mousse eller en compact? og hvad med farven?

Det kan være svært at finde den rigtige foundation, som kan bruges året rundt, da hudentonen er skiftende alt efter sæson. Derfor er det en god ide at have foundations i flere nuancer. Jeg bruger selv en meget lys om vinteren, (især nu jeg er gravid og ikke er smurt ind i selvbruner fra top til tå!) en mørkere om sommeren, hvis ikke jeg anvender en BB-creme. Jeg er både tilhænger af flydende foundation, men bestemt også compact, som jeg synes er meget lettere at fordele, den kræver ikke så meget og man føler ikke huden er dækket til af en “maske”, med compact foundation, synes jeg at huden får mere luft og giver et pænere og mere ensartet look.

Colosé har netop lanceret 4 nuancer af fugtgivende Compact Mineral Foundations, som er mild og plejende og tilfører huden fugt hele dagen.

Den findes i 4 forskellige farvenuancer:
Nude: Til meget lys hud
Beige/Vanille: Til lys hud
Cappucchino: Til mørk hud
Coco: Til meget mørk hud

Prisen er: 293,75 kr. pr. stk og kan findes lige HER. De er i en lille fin emballage, perfekt til at have med i tasken, under foundationen findes en lille “svamp”, som man kan bruge til at påføre foundationen med når man er på farten. Ellers anbefaler jeg at man bruger en foundation børste, det synes jeg personligt bliver flottere. Svampen er fin til at friske op med i løbet af dagen.

For mig er det vigtigt at en foundation har en dækkende effekt, skal være let at påføre, føles let og tilpasses hudens hudtone. Der udover skal den gerne kunne holde hele dagen, så man også ser frisk ud sidst på dagen. Jeg må indrømme at disse krav opfylder mineral foundationen fra Colosé, så den for min varmeste anbefaling!

Alle Colosés produkter indeholder milde allergivenlige ingredienser uden parabener og kan derfor anvendes af alle. Fundationen indeholder desunden UVA og UVB filter, som  beskytter din hud mod solens skadelige stråler.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.