BEAUTY

RØNSBØL: UDEN PARABENER, PARFUME & FARVESTOFFER

RØNSBØL: UDEN PARABENER, PARFUME & FARVESTOFFEREfter jeg er blevet gravid er jeg begyndt at tænke lidt mere over hvilke beautyprodukter jeg bruger og anvender.  Jeg er på ingen måde hysterisk og jeg bruger stadig min alm. make up, hårprodukter osv. jeg har en del favoritter, som jeg ikke kunne drømme om at skifte ud, jeg har dog skåret ned på brugen af make up, der er ikke nær så meget smurt i ansigtet som jeg plejer og weekenderne er ofte helt make up frie.

Jeg har fornylig kastet min kærlighed over Danske Rønsbøl.  Et fantastisk beauty brand, hvor alle produkterne er dermatologisk testet,  helt uden parfume, parabener og kunstige farvestoffer. Produkterne er virkelig lækre og kan varmt anbefales, jeg har kun prøvet bodylotionen og en ler maske, men drømmer om at tilføje flere af de lækre produkter til samlingen, bl.a. “Eye lift cream”, som jeg med sikkerhed får brug for når vores lille pige kommer til verdenen. Mit ansigt kunne også bruge en god omgang peeling og drømmer om en dag at købe “Face Peeling”

RØNSBØL: UDEN PARABENER, PARFUME & FARVESTOFFERLige nu bruger jeg den skønne bodylotion (pris 195 kr.) Min hus føles så lækker og blød og cremen er virkelig oplagt til vintertørre stænger. Bodylotion er yderst nærende, med plejende og naturlige ingredienser som bl.a. E-vitamin og Mandel olie, der vedligeholder hudens naturlige fugtbalance og trænger hurtigt ind i huden så den efterlades silkeblød og smidig. Det er virkelig et plus at cremen trænger hurtigt ind i kroppen, så man let kan hoppe i tøjet lige efter.

RØNSBØL: UDEN PARABENER, PARFUME & FARVESTOFFERJeg elsker selvforkælelse og nyder at bruge en lækker ansigtsmake. Denne “Clay Mask” (pris 295 kr) Er en rensende lermaske, som føles blød og behagelig. Den indeholder naturligt ler fra jord og indeholder de nødvendige mineraler, som hjælper huden med at stimulere cellernes metaboliske aktivitet. Ekstrakter fra bl.a. ingefær og kanel  er effektive ingredienser som reducerer overskydende talgproduktion samt har poresammentrækkende egenskaber (Helt perfekt for en uren gravid hud som mig, føler mig i perioder som en teenager!) Clay masken efterlader huden frisk, ren, sund og med en ungdommelig glød.

Et lille plus for mig med grafikkerhjerte, er den fine enkelte og minimalistiskeemballage – Produkterne pynter jo så smukt på en badeværelses hylde. Er vild med Rønsbøl uden parabener, parfumer og farvestoffer.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.