Follow:
LIFESTYLE TRAVEL

FERIEDRØMME – TAKE ME BACK TO NEW YORK CITY

FERIEDRØMME - TAKE ME BACK TO NEW YORK CITY

New York

Love

Åh er jeg den eneste, som drømmer mig til varmere feriedestinationer i de her kolde vintermåneder? Jeg er virkelig ikke skabt til at bo i kolde Danmark.
Det ville virkelig ikke være tosse med en tur til et eksotisk sted, med hvide strande, palmer og tyrkisblåt hav…

Vi plejer at være på storbysferie i påsken, dette bliver desværre ikke aktuelt i år, da jeg på dette tidspunkt er højgravid. Så det må blive næste år, med vores lille pige, hvis økonomien ellers er til det.

I sommers besøgte vi en hel masse lækre og spændende storbyer på vores roadtrip til USA, og jeg har faktisk ikke fået vist jer ret mange billeder fra turen (Det beklager jeg!)…. New York er og bliver en favorit, når det kommer til storbyer. (Læs guide her) Det hele er så gigantisk stort, men rummer samtidig en hel speciel stemningen. Byen er fyldt med små smukke og hyggelige spots, hvor man kan nyde den skønne New Yorker stemning. Stemningen i byen kan ikke beskrives, men bare SKAL opleves! Jeg håber ikke der går mange år inden vi skal tilbage til den fantastiske by.

En anden favorit er San Francisco, det var i sommers mit første besøg i byen. Men bestemt ikke det sidste, jeg skal helt sikkert tilbage, for jeg er langt fra færdig med den hyggelige og ikke mindst smukke by. Den  skiller sig så meget ud fra alle de andre amerikanske storbyer med gigantiske skyskrabere og store menneskemængder. San Francisco har så meget sjæl og ikke mindst masser at byde på.

Mine favorit storbyer er:
– New York
– Cannes
– Paris
– Barcelona
– San Francisco

Hvilke storbyer er jeres favoritter?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Af storbyer har jeg kun besøgt Berlin og London og vender meget gerne tilbage! 😀 <3

  13. januar 2016 at 15:31
  • Reply Everyday Couture

   Jeg vil også gerne tilbage til Berlin og London 🙂 <3

   14. januar 2016 at 10:49
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg vil også meget gerne afsted, snart! Jeg har ikke besøgt så mange storbyer, men blandet andet Paris og Washington 🙂

  13. januar 2016 at 18:59
 • Reply Tanja Kjærgaard Mogensen

  Min favorit storby er uden tvivl Paris. Elsker elsker elsker den by.
  Barcelona. hvor min mand friede til mig, er også en skøn by.
  Rom er også et besøg værd. Uhh, der er mange lækre steder. Og jeg har endnu ikke besøgt New York som står højt på min “der vil jeg gerne hen” liste.
  Tanja
  http://www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk

  13. januar 2016 at 20:06
 • Reply Isabella Pernille

  Åh, jeg vil så gerne til New York 😀
  Jeg har faktisk ikke besøgt så mange storbyer. Jeg tror kun jeg kan nævne London 😛

  14. januar 2016 at 9:42
  • Reply Everyday Couture

   London er virkelig også dejlig 🙂 <3

   14. januar 2016 at 10:48

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.