Follow:
FASHION

Drømme outfit, monogram print fra Louis Vuitton og sorte tekstiler

GET THE LOOK: BLACK & MONOGRAM

// Bag: Louis Vuitton “Neverfull” // Boots: Vagabond // Dress: Must Jackie // Jacket: Only // Necklace: Hvisk “Honeycomb” // Bracelett: Hvisk “Wire” // Sunnies: Rayban “Justin” //

I går valgte Tina desværre at sige farvel til bloggen. Jeg bliver stadig hængende og håber i stadig vil følge med. Jeg har et par nye planer og ideer til bloggen og fremtiden, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om.
Min morgen er brugt ved lægen, (2,5 time) hvor jeg fik lavet en sukkerbelastningstest for at se om jeg muligvis har graviditetssukkersyge. Mine tal ser heldigvis fine ud, så nu venter jeg bare på svar på de sidste blodprøver.

Selvom jeg har fået en efterhånden tyk gravidmave, drømmer jeg mig til smukke fashionable outfits med monogram print fra Louis Vuitton. Jeg ville elske at iføre mig dette outfit når foråret kommer, eller nu med er par tykke strømper under. Jeg elsker som sagt sorte outfits og med en lækker Louis Vuitton monogram taske over armen, går man aldrig galt i byen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Karina

  Pæne ting 😉
  Rigtig ærgerligt at Tina stopper, men jeg glæder mig til at følge dine planer med bloggen søde Liselotte 😉

  15. januar 2016 at 12:43
  • Reply Everyday Couture

   Mange tak 🙂
   Ja, det er det… Tak søde Karina

   15. januar 2016 at 12:44
 • Reply BY STERUP

  Kunne godt tænke mig frakken og kæden 🙂

  http://www.bysterup.dk

  15. januar 2016 at 13:26
  • Reply Everyday Couture

   De er også begge så lækre 🙂

   / Liselotte

   17. januar 2016 at 11:20
 • Reply Camilla Julie

  Super lækkert outfit søde 🙂

  15. januar 2016 at 16:19
  • Reply Everyday Couture

   Tak smukke <3

   17. januar 2016 at 11:20
 • Reply Frederikke S

  Ville meget gerne eje de støvler! Super fint look 🙂 God weekend

  http://www.frederikkes.com

  16. januar 2016 at 14:50
  • Reply Everyday Couture

   Ja, de er så fine 😀 <3

   / Liselotte

   17. januar 2016 at 11:21
 • Reply Eline Tychsen

  Super fedt look! Håber at blodprøverne giver gode nyheder også! Det ville da være træls med graviditetssukkersyge … 🙁

  GLÆDER mig til at hører hvad du har i vente med bloggen 😀

  16. januar 2016 at 15:27
  • Reply Everyday Couture

   Ja, virkelig men håber på det bedste 🙂

   Glæder mig til at fortælle om det. <3

   / Liselotte

   17. januar 2016 at 11:22

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.