LIFESTYLE

GODE SERIER PÅ NETFLIX

GODE SERIER PÅ NETFLIXJeg elsker selv at læse disse indlæg hos andre bloggere og få ny inspiration til hvad Netflix egentlig gemmer på. Især i disse kolde vintermåneder er det dejligt at hygge med popcorn, dyner og en god serie.
Jeg vil tippe om et par af de gode serier på Netflix, som jeg har set det sidste års tid. Håber i kan finde inspiration til indendørs seriehygge med indlægget her:

Mr. Selfridge

Mr. Selfridge (3 sæsoner, kun 2 på Netflix):
Min veninde Tine tippede mig om denne britiske dramaserie og den fangede mig med det samme.
Den handler om amerikanske Harry Gordon Selfridge, som startede de populære stormagasiner Selfridges. Han rejser til London med familien for at åbne et stormagasin på Oxford Street. Han møder til at starte med en hel masse modgang og negativitet fra byens folk og ikke mindst pressen.  Men ender med at være det 3. mest besøgte sted i London, kun overgået af Buckingham Palace og Tower of London. Man følger hvordan hele shopper-kulturen er opstået, hvordan parfumeafdelingen fik plads i butikkerne, hvordan udsalget mm. startede. Serien er fyldt med problemer, løgne, utroskab og en masse lækker stemning fra det gamle London. Serien har virkelig fanget mig og glæder mig til at se 3. sæson.

GossipGossip Girl (6 sæsoner):
Jeg har set alle sæsonerne 6 gange!! og har lyst til at starte forfra igen. En rigtig tøseserie, som handler om overklasse vennerne på Upper East Sides, udvikling fra high school elev til college studerende. Vi følger deres vilde ungdomsliv, med druk, sex stoffer, mobning og om at finde sin plads i samfundet. Vennerne Serena, Chuck, Nate og Min yndlingskarakter er den bitchede Blair, spillet af skønneste Leighton Meester er alle født ind i overklassen og lever det glamourøse liv. Dan og Jenny fra Brooklyn og har ikke adgang til fyldte bankbøger og får ikke invitationer til de store fester. De drømmer begge om at blive en del af livet på Upper Eastside.
Serien starter med at den blonde Serena vender tilbage til byen efter en mystisk forsvinden og dramaet begynder allerede her, utroskaber, stoffer, død, uvenskaber og mobning er blot få af de emner der tages op. Gossip Girl, en onlineportal brugt af alle unge på Manhatten deler saftig info på nettet om vennerne og afsløre alle deres hemmeligheder, hvilket skaber endnu mere drama mellem vennerne.  Der sker så meget i de 6 sæsoner og jeg vil ikke afsløre for meget. Men hvis du er til lækker tøj, designer tasker, drama og en fed tøseserie, som virkelig gør dig afhængig er denne lige noget for dig!

JJ

Jessica Jones (1 sæson):
Efter at have set trailerne til denne serie på Facebook, blev jeg nødt til at starte på den.  Sonni og jeg så den på nærmest hele 1 sæson på en weekend! Jessica Jones, er en Marvel figur. Hun er privatdetektiv i New York og har særlige kræfter. Hun bliver pludselig opsøgt af forældrene til Hope, som er forsvundet. Jessica hopper på opgaven og får færden af at kidnapperen er en hun kender fra sin fortid. En kidnapper, som kan styre ofrene på en voldsom og uhyggelig måde. Jessica Jones vil bruge sine kræfter til at bekæmpe kidnapperen. Virkelig spændende og overnaturlig serie, men fangede mig sjovt nok alligevel selvom denne type serie normalt ikke er noget for mig.

OBOrange is the New Black (3 sæsoner 4. sæson på vej!):
Denne serie har jeg også set i løbet af ingen tid. Piper som har det perfekte liv og en skøn kæreste, i sine unge dage været involveret i noget narkokriminalitet og ender derfor i et kvindefængsel. Hun har meget svært ved at falde til og får hurtigt gjort sig upopulær, med hendes holdninger til det meget primitive liv.
Fængslet rummer mange specielle typer, som man på en eller anden måde kommer til at holde af, og det er yderst spændende at følge med i hvorfor de hver især sidder inde.

Pipers eks kæreste “Alex” dukker pludselig op i samme fængsel og de starter en affære.
Vi følger den stærke karakter Piper og resten af de indsattes hverdag, hvordan de kæmper for at få en “normal” hverdag i et amerikansk fængsel, hvor sex med vagterne for goder, sex med hinanden, slåskampe, uspiselig mad og problemer er en del af hverdagen.
Jeg er helt vild med serien og glæder mig rigtig meget til juni 2016 hvor den 4. sæson kommer!

Håber i kan lide indlægget, jeg har et par ekstra gode serier, som jeg vil anbefale jer senere.

Kan i anbefale gode serier?

Rigtig god søndag til jer alle

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk