BEAUTY,  MOMMY LIFE

BALANCE ME OLIE: TIL KAMP MOD STRÆKMÆRKERNE

BALANCE-768x538

En af de ting jeg har været allermest “bange” for mht. min graviditet er min vægtøgning og ikke mindst strækmærker! Jeg har desværre fået et par (heldigvis ikke så mange) rigtig grimme strækmærker, som jeg er rigtig ked af.

Jeg har lige fra jeg fandt ud af jeg vat gravid smurt min mave i cremer og en apoteksolie. Men har alligevel fået mig et par synlige tigerstriber på hoften og mindre synlige under navlen (Er også ved at have en stor mave…) Nu har jeg været så heldig, at fået fingerne i denne Balance Me Super Moisturising Body oil , som er en 100% naturlig kropsolie, der tilfører intens pleje til huden.  Olien fjerner desværre ikke de strækmærker man allerede har fået men mindsker fremkomsten af nye.

OLIE til strækmærker

Olien kan anvendes af alle og er ikke en “strækmærkeolie”, som jeg anvender den til lige nu. Det er en olie, som kan bruges af alle som ønsker at forkæle kroppen og give den ekstra pleje. Olien fugter og blødgøre huden og huden efterlades med et lækkert velplejet look, den har en mild og lækker duft. Jeg anvender olien både morgen og aften og kun på maven og hofterne.

Olien er desuden fri for parfume, sulfater, mineralolier, silikone, farvestoffer og parabener.  En ren fornøjelse for en gravid, som skal tænke lidt ekstra over hvad huden tilføres. Olien koster 305 kr. for 200 ml. og kan købes HER

Jeg vender tilbage senere med en opdatering om hvordan jeg synes olien har virket på mig og min hud.

/ Liselotte

Produktet er modtaget i gave fra Billigvoks.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk