Follow:
BEAUTY Clara's corner

BALANCE ME OLIE: TIL KAMP MOD STRÆKMÆRKERNE

BALANCE-768x538

En af de ting jeg har været allermest “bange” for mht. min graviditet er min vægtøgning og ikke mindst strækmærker! Jeg har desværre fået et par (heldigvis ikke så mange) rigtig grimme strækmærker, som jeg er rigtig ked af.

Jeg har lige fra jeg fandt ud af jeg vat gravid smurt min mave i cremer og en apoteksolie. Men har alligevel fået mig et par synlige tigerstriber på hoften og mindre synlige under navlen (Er også ved at have en stor mave…) Nu har jeg været så heldig, at fået fingerne i denne Balance Me Super Moisturising Body oil , som er en 100% naturlig kropsolie, der tilfører intens pleje til huden.  Olien fjerner desværre ikke de strækmærker man allerede har fået men mindsker fremkomsten af nye.

OLIE til strækmærker

Olien kan anvendes af alle og er ikke en “strækmærkeolie”, som jeg anvender den til lige nu. Det er en olie, som kan bruges af alle som ønsker at forkæle kroppen og give den ekstra pleje. Olien fugter og blødgøre huden og huden efterlades med et lækkert velplejet look, den har en mild og lækker duft. Jeg anvender olien både morgen og aften og kun på maven og hofterne.

Olien er desuden fri for parfume, sulfater, mineralolier, silikone, farvestoffer og parabener.  En ren fornøjelse for en gravid, som skal tænke lidt ekstra over hvad huden tilføres. Olien koster 305 kr. for 200 ml. og kan købes HER

Jeg vender tilbage senere med en opdatering om hvordan jeg synes olien har virket på mig og min hud.

/ Liselotte

Produktet er modtaget i gave fra Billigvoks.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Den lyder super lækker. Min søster smurte sin mave i Biooil hver dag under graviditeten og fik næsten ingen strækmærker 🙂

  24. januar 2016 at 15:35
  • Reply Everyday Couture

   Tak for tip søde 🙂 Har også overvejet at prøve Bio Oil 🙂

   24. januar 2016 at 19:07
 • Reply Lullumut

  Lige som Stine skriver, vil jeg også anbefale dig Bio Oil. Kan se de også har den hos Billigvoks.dk. Jeg har stadig tilgode at prøve den (på ar), men den skulle fjerne de strækmærker, du allerede har fået.. Knus

  24. januar 2016 at 20:28
  • Reply Everyday Couture

   Tak søde 🙂
   Jeg ved der kommer en med posten en af dagene – så må jeg igang.

   25. januar 2016 at 9:41
 • Reply BALANCE ME BODY OIL – OPFØLGNING | MODE.DK

  […] Så er det ved at være tid til en opfølgning på min test af Balance Me Body Oil, som jeg har testet i forbindelse med min graviditet i håb om at mindske fremkomsten af strækmærker. Jeg har flittigt brugt olien i de sidste par måneder, både morgen og aften og har været rigtig glad for den. (Find mit første indlæg om olien HER) […]

  17. marts 2016 at 10:20
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.