FASHION

SIF JAKOBS RING – TOTALLY IN LOVE

_1

_2

“Wauw” er vist ordet for denne smukke SIF JAKOBS ring, som jeg fik af Sonni i julegave.
Ringen er fra mit yndlingsbrand SIF Jakobs, som jeg er kæmpe fan af, når det kommer til smykker er jeg virkelig tilhænger af SIF JAKOBS. Jeg er helt vild med det glitrende smykkeunivers og kan slet ikke få nok af de smukke smykker. Dette er min 3. ring fra mærket og jeg elsker den virkelig. Ringen jeg fik var desværre for stor og måtte derfor vente i over 3 uger på at få en ny, øv!

Nu glæder jeg mig bare til at der kommer en festlig lejlighed hvor ringen kan luftes.

SIF JAKOBS RING

Håber i får en skøn start på ugen. Jeg skal til jordmoder her i formiddag, er spændt på hvor stor vores lille pige er blevet. Hvis man ser på min mave, må hun være kæmpe, hahaha!! Jeg har døjet meget med en frygtelig migræne under graviditeten, men det er heldigvis blevet bedre efter jeg er gået ind i 3. og sidste trimester.

På lørdag får vi nøglerne til vores nye hus, jeg glæder mig så meget, til at komme op og se det igen og begynde at indrette.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

23 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.