Follow:
BEAUTY

FOCUS ON THE EYES: MINERAL MAKE UP FROM COLOSÉ

Mineral Make-up

MINERAL MAKE UP FRA COLOSÉ 2

Jeg elsker en smuk make up, desværre er jeg ikke helt så god til at lægge den og helt så eksperimenterende, som jeg ville ønske. Men så er det jo dejligt at der er massevis af lækre tutorials på bl.a. Pinterest, hvor man kan finde inspiration til næsten alt.

Øjenskygge er  ikke noget jeg bruger til hverdag, men når der er fest vil jeg gerne have lidt på og gerne med et par lækre fyldige kunstige vipper. Jeg vil lige tippe jer om disse skønne øjenskygge blyanter fra Colosé de findes i 5 smukke farver. De er så lette at påføre, man tegner simpelthen bare hen bare på de stykke man ønsker, farverne dækker godt uden at være for meget. De glimtre en lille smule og giver et super lækkert lyst look. Jeg er personligt selv mest til varme brune/gyldne farve til mine blå øjne (Jeg er ikke så modig) Jeg  er helt vild med make uppen på det nederste billede her, som er helt oplagt til foråret, så måske jeg skal kaste mig ud i et look ala dette når solen titter frem?

Disse øjenblyanter kan anvendes af alle, kan bruges alene eller sammen med din favorit øjenskygger. Prisen er 100 kr. pr. stk. men lige nu kan du få hele to farver for kun 150 kr. Se hele udvalget lige HER.

Vidste du at:
Hele Colosé’s make-up serie kun er baseret på naturlige vegetabilske ingredienser. Kendetegnet ved mineralmake-up er, at ingredienser er baseret på mineraler, enten i form af mineralolie eller pulveriserede minemineraler. Resten af Colosé produkter er også baseret på naturlige vegetabilske ingredienser. 

/ Liselotte

Blyanterne er modtaget i gave af Colosé.
Inspirationsbilleder fundet på Pinterest

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Karina

  Hvor ser de altså gode ud 😉

  26. januar 2016 at 19:41
  • Reply Everyday Couture

   Ja, ikke? Hvem der bare var så god 😀

   27. januar 2016 at 12:43

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.