GIVEAWAY

VALENTINES GIVEAWAY: VIND EN ROMANTISK MIDDAG FOR TO PÅ MORTENS KRO, AALBORG

Front-768x538

Möet

Jeg har virkelig glædet mig til at dele denne helt fantastiske Valentines Giveaway med jer.
I samarbejde med det historiske og hæderkronede champagnehus Moët & Chandon, åbner Mortens kro dørene for en Valentinsmiddag i særklasse. For med Moët & Chandon Rosé Impérial handler det om at leve i nuet og fejre livets store øjeblikke ….

En heldig læser + en ledsager, får derfor mulighed for at få en helt fantastisk og uforglemmelig Valentines day, på gourmet restauranten Mortens Kro Aalborg søndag d. 14/02-16. kl.19.00 (Præmie værdi 1995kr.)

Jeg har aldrig selv besøgt Mortens Kro, men har kun hørt godt om stedet og håber jeg selv en dag, kan opleve det fantastiske madunivers.  Jeg ville hvertfald gerne fejre Valentines day på Mortens Kro.

Middagen i kan glæde jer til at sætte tænderne i, består af:

 • En halv frisk, kogt hummer med salat, citron, hjemmerørt mayonnaise og toast
 • Helstegt oksemørbrad trancheret ved bordet, serveret med 2 saucer og vintergrønt samt stegte kartofler med timian
 • Chefkonditor Fabians chokoladedessert med passionsfrugtsorbet, sprød marengs og hjerter
 • Hertil 1 flaske Moët & Chandon Rosé Impérial samt en lyserød overraskelse.

Möet_1

Möet1

FOR AT DELTAGE SKAL DU:
– Have mulighed for at komme til Aalborg d. 14/2-2016, da gavekortet kun er gyldigt denne aften!
– Være fast læser af bloggen (Følg bloggen på Bloglovin HER) og/eller meget gerne også Facebook 
– Gemme indlægget på Bloglovin/Klikke save – (Giv indlægget et lille hjerte)
– Skrive en kommentar til indlægget her, med hvem du vil invitere med på date (behøver ikke være en kæreste), hvis du er den heldige vinder.

KONKURRENCEN FINDER OGSÅ STED PÅ INSTAGRAM FRA D. 4/2-16, så du har mulighed for at få et ekstra lod! Find mig på Instagram @LiselotteA

Vinderen findes 11. Februar kl. 12.00 

Da konkurrencen er lavet i samarbejde med professionelle virksomheder, tjekkes der op på at alle kravene opfyldes. HELD OG LYKKE!

Vinderen er fundet, der blev trukket en vinder på bloggen og en på Instagram, derefter trak jeg lod blandt disse 2 og den heldige vinder er: Anne Ahrenst, jeg har sendt dig en mail. STORT TILLYKKE!

 

/ Liselotte

Indlægget er sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

60 kommentarer

 • Jannie Poulsen

  Ville jo elsker at kunne hive verdens bedste barndomsveninde med derind.. Men da hun er meget gravid, så er jeg ikke sikker på muligheden er der. Så i stedet vil jeg invitere min dejlige kollega med som ligesom mig heller ikke har the special one endnu… 🙂

  Fantastisk konkurrence smukke. ?

 • Sanne

  Hold da op søde, det var en vild konkurrence! Hvis jeg er den heldige, vil jeg invitere min kæreste med – både for at fejre Valentinsdag men også hans fødselsdag, som er i næste uge. Det kunne være en dejlig “lille” ekstra ting at overraske ham med 😉

  God weekend <3

 • Julie Mænnchen

  Så kliché som det er, så vil jeg gerne byde min kæreste på middag – vi har endnu ikke besøgt restauranten, men den står højt på ønskelisten 🙂 Og sikke en lækker menu, de disker op med – især den der hummer lyder lækker! Ja, det gør det hele egentligt <3

 • Yvonne i

  Tror da nok det er på tide at manden min gennem 37 fantastiske år få en kæreste weekend ? det har vi ligegodt aldrig prøvet ?

 • Marianne

  Jeg har aldrig haft fornøjelsen af at besøge Mortens Kro så det vil være en stor glæde at få lov at prøve det Valentinesday med min søde kæreste ❤️

 • Emma S

  Min kæreste selvfølgelig! Vi har været sammen i 5,5 år nu og boet sammen i Aalborg i 2,5 år. Det ville være så fedt at kunne invitere han ud på en restaurant, der ellers er ude over alle vores økonomiske grænser, haha 😀 og så endda på valentinesdag <3

 • Mie K

  Jeg ville invitere min mand med på tur. Min mand går meget op i gourmetmad, men det er ikke så tit vi har (penge) eller mulighed for at komme af sted på date.

 • Sus L. Hansen

  Sikke en dejlig giveaway <3
  Jeg krydser fingre og håber på, at jeg kan tage min søde kæreste med. Har også hørt så meget godt om Mortens kro, men har heller ikke endnu haft fornøjelsen af at spise der, trods vi bor i Aalborg. Ville elske at kunne invitere ham med ud, da jeg fejrede Valentines dag sidste år med nogle veninder (og Mr. Grey 😉 ) i stedet for ham. Selvom han sagde, det var helt okay, så har jeg faktisk en smule dårlig samvittighed over det. Derfor (og fordi at den nye Fifty shades of Grey snart har præmiere), så tror jeg ikke, at han regner med, at vi skal noget videre. Så det ville da være en perfekt overraskelse med en tur på Mortens kro til lækker lækker mad <3

 • Eline Tychsen

  WAUW en fed giveaway søde!! Jeg ville ELSKE at tage Christian med på sådan en date. Vi har længe gerne besøge Mortens Kro, men dollars you know 😉 Så der er krydset finger gange 100!!! 😀

 • Rikke Sandhøj

  Jeg ville tage min kæreste med til Aalborg, vi begge er vilde med byen og det er første sommer i år at vi ikke tager turen der op og holder ferie 😀
  Så en lille tur her d. 14 ville være fantastisk..

 • Dorthe Bille

  Jeg vil helt sikkert invitere min mand med. Vi er begge store fans af Mortens Kro, men kommer der desværre ikke så tit. Super lækkert mad, men lidt i den dyre ende

 • Edel

  Mortens Kro skulle være en fantastisk oplevelse… Jeg ville overraske min skønne datter som netop er flyttet til Aalborg <3

 • Anne Cathrinr

  Jeg vil tage min kæreste Jonas med! Vi har ikke været ude sammen, alene, siden Valdemar blev født for næsten 7 måneder siden. Og vi trænger! Sikke en fantastisk præmie, nu må jeg bare krydse fingre for, at vi kan være SÅ heldige.

 • Rikke Bisgård Sørensen

  Det kunne være en utrolig dejlig gave at overraske min dejlige mand med 🙂 Vi er desværre ikke så gode til at tage på dates sammen, så det her ville jo være en oplagt mulighed 🙂

  Kh Rikke

 • Maria Seidelin

  Jeg vil lade manden blive hjemme med børnene – og så vil jeg overraske min søde skønne veninde som virkeligt trænger til forkælelse. Hun har en hård tid – og fortjener det virkeligt <3

  Håber jeg er heldig.

  Har saved naturligvis.

  Kh

  Maria Seidelin

 • Camilla Julie

  Sikke dog en skøn konkurrence, søde <3 Min kæreste og jeg er faktisk allerede på ophold i kærlighedens tegn i Aalborg den weekend, så det ville være den perfekte afslutning på fejring af månedsdag.. Jeg krydser virkelig fingre!!

 • Stine Bro Kristiansen

  Lækker konkurrence ? Wauw.
  Da jeg tilfældigvis har fri, og det nu er en valentinsdate – vil jeg selvfølgelig invitere min kæreste med ??

 • Eva Nystrup

  Jeg vil gerne inviterer min kæreste
  Stephan med, hvad kunne være bedre end at nyde lækkert mad på valentinsdag med ham netop lige der. Og så ville det være vores første aften ude efter en lang periode med graviditet og baby❤️

 • Annesofie Kjeller Larsen

  Sikken fantastisk omgang kærlighedforkælelse du disker op med, det ville være fantastisk med sådan en aften i romantikkens tegn og med gourmet og lækkert til ganen 🙂 Vi er så klar, min mand og jeg og vi kan også denne dag ❤️
  Jeg føler begge steder (samt insta) og har liket på bloglovin

  Rigtig god weekend

  Kh

  Annesofie

 • Maria Mikkelsen

  Jeg ville tage min bedste veninde med hvis jeg vandt. Hendes kæreste er lige smuttet fra hende, er sikker på hun ville blive super glad hvis hun fik en lille overraskelse, det fortjener hun virkelig 🙂 ❤️

 • Anne Ahrenst

  Sikke en drømme date man kunne overraske min kæreste med. Efter mange år sammen er det endnu ikke lykkedes mig at få ham overbevist om at Valentines er til ekstra glæde og nydelse i en ellers udfordrende hverdag med børn . Har straks tilmeldt mig på både IG FB og her .

 • Line

  Wow en lækker konkurrence! Jeg ville helt sikkert invitere min skønne kæreste med! Han sætter virkelig pris på sådan nogle oplevelser, og jeg ville elske at kunne give ham sådan en 🙂

 • Mai O.

  Jeg ville invitere verdens dejligste menneske med: min mand. Så sku’ vi flette fingre til vi segnede! Åh, kvalitetstid lige dér, bare ham og mig! Dét ku’ være så RART!

  Kh Mai

 • Anne

  Ser ud til at min tidligere kommentar er forsvundet , men prøver at skrive igen så ,)
  Vil frygtelig gerne prøve at slippe hjemmefra vasketøj, rengøring , børn osv og overraske manden med en exklusiv aften som denne på Mortens Kro. Intet kunne være skønnere . Deltager selvfølgelig også på IG og tilmeldt mig på FB osv

 • Katrine Hamborg

  Jeg vil invitere min skønneste veninde med, da hun er min største støtte og fortjener lidt forkælelse ??❤️
  Og fordi hun har snakket meget om Mortens Kro siden jeg fortalte om min skønne oplevelse og deres sygt lækre mad ?

 • Rikke H

  Jeg vil tage min kæreste med. Der er en del af menuen jeg ikke tåler grundet noget nær 100 forskellige fødevareallergier og derfor er det noget vi normalt ikke spiser – det betyder også at min kæreste går glip af en masse lækkert fordi jeg ikke tåler det så derfor ville det være skønt at kunne forkæle ham på valentinesdag med en gave der er mest til ham. Man kan måske argumentere for at det er ærgerligt at så dyr og lækker en middag går spildt på mig fordi jeg ikke spiser det hele, men min kæreste har støttet mig igennem de sidste 6 år med megen sygdom og allermest de sidste 2,5 år hvor jeg har været og er ramt af en knæskade der desværre ikke går i orden igen. Der kan være dage han har arbejdet 12 timer og så kommer han alligevel hjem og handler og laver mad fordi jeg ikke kan stå op lige der. Herefter rydder han bord og tager opvask så hvis han ikke fortjener sådan en tur så ved jeg ikke hvem gør!
  Krydser hvad krydses kan

 • Cathrine

  Jeg vil tage min dejlige kæreste med, vi er lige flyttet til Aalborg her i februar og kommer fra Sjælland. Vi har ikke set så meget af Aalborg endnu, men Mortens Kro er vi dog stødt på, og det ser helt fantastisk ud! 🙂 x

 • Flemming Jørgensen

  Jeg vil smide vores 4 børn ud til hygge ved mormor, og overraske min skønne kone for første gang med en rigtig Valentin date ❤

 • Anne

  Min søde kæreste skal helt klart inviteres med ❤️ Det ville være en perfekt tillægsgave til hans fødselsdag igår ☺️?

 • Camilla Kruse

  Jeg vil uden tvivl invitere min kæreste med <3 Vi har været sammen i 10 år, men aldrig "lavet noget" på Valentins dag. Det vil jeg så gerne i år. Særligt fordi han bliver Ph.D om lidt, og derfor fortjener han noget forkælelse <3

 • Anne Ahrenst

  1.000 1.000 TAK Liselotte . Jeg er fuldstændig målløs og glæder mig vildt til at nyde en aften med manden min. Jeg flasher et par billeder senere på Instagram <3.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk