Follow:
FASHION

Drømmer om denne smukke Stine Goya Kjole!

Stine Goya Kjole

Hvis det ikke var fordi jeg var gravid, havde jeg helt sikkert klikket denne Stine Goya kjole. Denne alt alt alt for smukke kjole fra dygtige Stine Goya, ville jeg elske at have hængende i mit skab. Kjolen koster 1400 kr. og ville være perfekt til forårets og sommerens mange fester. Normalt er jeg ikke god til farver, men  jeg er helt vild med printet og ville ønske kroppen var til at hoppe i denne alt for yndige sag. Find Stine Goya kjolen lige HER. Man kan roligt sige at dette er en Stine Goya Dream, er i ikke enige?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Mama Brown

  KØB – jeg ELSKER min – og du vil se fantastisk ud i den med din fine mavse!!!! 🙂
  Og PS: De har samme model – sort med kobbernister – på udsalg på stinegoya.com

  Kram
  /L

  5. februar 2016 at 8:56
 • Reply Katrine Guldbæk

  Den er bare så sindssyg smuk! Er vild med pasformen og det smukke print 🙂

  5. februar 2016 at 9:48
 • Reply Eline Tychsen

  Wauw den er virkelig flot!!!

  5. februar 2016 at 13:11
 • Reply Charlotte / Mig og Basserne

  Nøj den er flot! Men giver dig ret snittet dur ikke til gravide maver, men derfor kan man godt drømme om sådan en sag alligevel 😀

  6. februar 2016 at 5:27
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Wauw den er vildt flot!! <3

  7. februar 2016 at 15:48
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.