FASHION

GET THE LOOK: STYLISH PUMPS

GET THE LOOK: STYLISH PUMPS

GET THE LOOK: STYLISH PUMPS:
Pants: Kiomi / Shirt: Vero Moda  / Pumps: Vagabond “Jamilla” / Bag: Michael Kors / Earrings: Hvisk 

Jeg har altid beundret piger som rocker et par lækre stiletter eller høje støvler til et simpelt hverdagslook. Det ser altså så pænt ud, men med mine 175 cm. og dårlige ryg er det ikke ligefrem en super kombination. Jeg er derfor super lykkelig over at de smukke pumps med en lavere hæl, for alvor er kommet ind i modebilledet igen. Så kan man med fordel have lidt hæl på uden at blive alt for høj og uden at få ondt i fødderne. Det må da være en win win…

Jeg er så forelsket i de smukke stylish Pumps fra Vagabond, fundet hos Zalando, de er et super alternativ til de yderst populære fra ASOS, som er set et hav af gange i blogland. De ser så behagelige og lækre ud og ville være helt fantastiske med de smukke pants fra Kiomi med en løs hvid skjorte til.

Husk at bruge en rabatkode til Zalando når du shopper, der er ingen grund til at betale fuld pris, hvis det kan undgåes – Zalando tilbyder i øvrigt fri fragt og fri retur. Du kan også tit finde gode rabatkoder her.

Jeg går snart ind i uge 31 af min graviditet og der er ikke mange uger til jeg igen kan komme i lidt mere normalt tøj, der er altså ikke meget smart til os gravide og jeg føler mig virkelig kedelig i mine graviditets bukser og lange trøjer for at undgå at maven kikker ud. Haha!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk