Follow:
FASHION

GET THE LOOK: STYLISH PUMPS

GET THE LOOK: STYLISH PUMPS

GET THE LOOK: STYLISH PUMPS:
Pants: Kiomi / Shirt: Vero Moda  / Pumps: Vagabond “Jamilla” / Bag: Michael Kors / Earrings: Hvisk 

Jeg har altid beundret piger som rocker et par lækre stiletter eller høje støvler til et simpelt hverdagslook. Det ser altså så pænt ud, men med mine 175 cm. og dårlige ryg er det ikke ligefrem en super kombination. Jeg er derfor super lykkelig over at de smukke pumps med en lavere hæl, for alvor er kommet ind i modebilledet igen. Så kan man med fordel have lidt hæl på uden at blive alt for høj og uden at få ondt i fødderne. Det må da være en win win…

Jeg er så forelsket i de smukke stylish Pumps fra Vagabond, fundet hos Zalando, de er et super alternativ til de yderst populære fra ASOS, som er set et hav af gange i blogland. De ser så behagelige og lækre ud og ville være helt fantastiske med de smukke pants fra Kiomi med en løs hvid skjorte til.

Husk at bruge en rabatkode til Zalando når du shopper, der er ingen grund til at betale fuld pris, hvis det kan undgåes – Zalando tilbyder i øvrigt fri fragt og fri retur. Du kan også tit finde gode rabatkoder her.

Jeg går snart ind i uge 31 af min graviditet og der er ikke mange uger til jeg igen kan komme i lidt mere normalt tøj, der er altså ikke meget smart til os gravide og jeg føler mig virkelig kedelig i mine graviditets bukser og lange trøjer for at undgå at maven kikker ud. Haha!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Isabella Kristensen

  Jeg er 183 cm, så jeg går slet ikke i sko med hæl. Så bliver jeg jo aaalt for høj, desværre. Så vær du bare glad for dine 175 cm. Det er min “drømmehøjde” 😀

  9. februar 2016 at 12:37
 • Reply Ida Benedicte

  De pumps må gerne komme hjem til mig at bo 😀 <3

  9. februar 2016 at 13:18
 • Reply Frederikke S

  De er da også super fine 😉

  http://www.frederikkes.com

  9. februar 2016 at 15:03
 • Reply Ida

  Liselotte! Du skal jo vise din mave frem til os alle sammen – jeg er ihvertfald hammer misundelig 🙂
  Dog er jeg kun 166 cm høj, og ville gerne være højere, så er jeg meget glad for de høje hæle 😀

  9. februar 2016 at 17:07
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Hahah, jeg skal nok få smidt et par billeder op inden længe søde 🙂

   Det er også så pænt med høje hæle <3

   10. februar 2016 at 8:43
 • Reply Eline Tychsen

  Ej de sko der!! WANT 😀

  9. februar 2016 at 17:58
 • Reply Katrine Guldbæk

  Virkelig lækkert sæt og med mine kun 167 cm burde jeg gå i høje sko hele tiden, haha. Men min fødder kan simpelthen ikke holde til det.

  9. februar 2016 at 18:07
 • Reply Karina

  Det er altså nogle pæne ting 😉 Jeg ville ønske at jeg kunne gå i høje hæle, men det kan jeg desværre ikke 😉

  9. februar 2016 at 18:41
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.