LIFESTYLE

10 FACTS ABOUT ME VALENTINES EDITION

10 facts about me

VALENTINES
Glædelig Valentines dag til jer alle, hvis i altså fejre det? Jeg synes det er en hyggelig dag, hvor man virkelig kan hygge og give kærlighed til den man elsker. Jeg blev lidt inspireret af Katrine Mørk til at lave dette 10 facts about me Valentine edition.

– Den mest romantiske Valentinesdate jeg har haft var i 2013, hvor Sonni overraskede mig med blomster, fint restaurantbesøg og en biograftur. Jeg troede han skulle til fodbold og jeg havde derfor planer med en veninde… Eller det troede jeg, han havde arrangeret det hele.
– Jeg elsker at se romantiske film The Notebook, Dear John, Safe Heaven og The Holiday er blandt favoritterne.
– Jeg drømmer om at blive gift. Gerne et romantisk kirkebryllup, eller på et hyggeligt slot/gård i Frankrig eller Italien.
– Jeg elsker at se bryllupsprogrammer i tv, alt fra Bryllupsplanlæggerne, til den store dag mm.
– Da Sonni og jeg blev kærester ringede han på min dør med en kæmpe buket langstilkede røde roser og spurgte om vi skulle være kærester, det  var simpelthen så sødt og synes han burde gøre det hvert år på vores års dag!
– Vores første ferie alene var til Italien, Sonni havde overtalt mig til at bo i telt – Det pissede ned hele ugen og jeg var godt sur og negativ. Vi havde dog en hyggelig tur, selvom vi bl.a. sov i bilen, alt vores tøj var vådt og ingen ting blev som vi havde håbet på.
– Da jeg kom hjem fra en ferie i Portugal med en veninde, kom jeg hjem til et 7 sider langt brev fra Sonni og en kæmpe buket blomster.
– Da jeg mødte Sonni i 2012, havde jeg ingen planer om at jeg skulle have en kæreste – Jeg nød singlelivet og festede hver weekend. Men jeg blev nu alligevel ret hurtigt glad for ham.
– Jeg elsker at få blomster, komme hjem til lækker aftensmad og sterarinlys.
– Jeg drømmer om en rejse til Paris, den mest romantiske by i verden, hvis i spørger mig. Sonni, mig og baby engang i fremtiden.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk