FASHION

H&M STUDIO SS16 KOLLEKTIONEN

H&M STUDIO SS16 KOLLEKTIONEN

Cardigan 499 kr. / Sweater 399 kr. / Kjole 399 kr. / Sandaler 799 kr. /

Jeg plejer at elske H&Ms studio kollektion, men må indrømme at jeg denne gang blev lidt skuffet over den. Der er lidt for meget boheme over den efter min smag. Der er desværre ikke så meget jeg kan se mig selv i, men disse 4 lækre items måtte meget gerne flytte ind hos mig.  Er helt vild med den grønne farve og den er virkelig flot når man forhåbentlig får lidt kulør til sommer. Den lune sweater er super med et par slidte cowboyshorts, til køligere dage eller over en kjole til de kølige aftener hen over sommeren. Sandalerne er jeg helt vild med, men ved med mig selv at jeg ikke vil give 800kr. for et par sandaler fra H&M. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg har det sådan, for H&M laver virkelig lækre ting, i en super kvalitet. Men jeg forventer bare ikke at H&Ms priser skal være så høje. Se hele kollektionen og priserne HER

H&M Studio SS16 kollektionen kan købes i Lyngby Storcenter, Galleri K, Amagertorv, Frederiksbergcentret og Århus Clemensborg. Eller på nettet fra d. 25/2-16.

Håber i er ved at være klar til weekenden. Jeg skal være alene hjemme i aften og regner med at lave en stor skål bland selv slik og lidt pepsi max, til en omgang Xfactor. I morgen skal Sonni og jeg på date, vi skal ud og spise og i bio. Det trænger vi virkelig til, efter alt det flytterod og problemer med huset og hvem ved måske er det sidste gang i lang tid vi kommer ud alene? Terminen kommer tættere og tættere på!! Søndag står den på fødselsdag hos morfar. Skal i noget spændende i weekenden?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

15 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk