FASHION

Helly Hansen “skiundertøj”

HH
Helly Hansen skiundertøjSponsor

Uff, hvor er der altså stadig kolde og triste dage!  Med min efterhånden ret så store mave, kniber det med at lukke vinterjakken helt. Det kan derfor være en kold fornøjelse at begive sig udendøres. Jeg vil ikke ud og bruge en masse ekstra penge på en ny jakke, som jeg kan bruge det næste stykke tid og måske aldrig komme i igen.

Jeg har fornylig fået fat i dette lækre Helly Hansen Skiundertøj (LINK), som jeg uden problemer kan have inden under mit alm. tøj og på den måde holde varmen, når jeg skal på arbejde, på shopping eller bare ud og gå en tur.  Det er lige nu på tilbud på Seuf.dk Det har virkelig hjulpet mig med at holde varmen på disse kolde dage.

Jeg har altid været vild med Helly Hansens design og synes faktisk undertøjen er ret fed med striberne ned af ærmet. Det kan derfor også let bruges som et hyggesæt til kolde dage hjemme. Jeg elsker det hvertfald

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.