GIVEAWAY

DOVE REGENERATE NOURISHMENT GIVEAWAY

DOVE_1Rødalger

Dove
Sponsor
I fredags blev jeg overrasket, jeg fik den smukkeste forårsbuket af Dove, leveret på mit arbejde. Men det er ikke kun mig Dove vil forkæle. De har nemlig været så søde at sponsorere en super lækker konkurrence. I har mulighed for at vinde den helt nye Regenerate Nourishment hårpleje serie.
Mange af os går og kæmper med skadet hår og har svært ved at få det sunde look frem. Men med Doves tre nye hårplejeprodukter kan du, med selv de mest ødelagte hårstrå opnå og genopleve et velplejet hår. Hemmeligheden bag den nye serie, findes på havets bund og er rødalger.

Serien i kan vinde indeholder følgende:
– 250 ml. Dove Regenerate Nourishment Shampoo: En shampoo, som styrker de aktive ingredienser i hårstråene på ydersiden såvel som i dybden, så håret opleves stærkere.

– 250 ml. Dove Regenerate Nourishment Conditioner: En balsam som øjeblikkelig tilføre pleje og næring til håret,  bl.a. takket været de næringsrige rødalger, som også hjælper med at genopbygge hårets struktur.

– 50 ml. Dove Regenerate Nourishment serumolie: En  olie med en kombination af alt det bedste fra både olie og serum. Dette betyder, at produktet både virker på overfladen og i dybden, så håret bliver glansfuldt, blødt og let at arbejde med.

DOve_2

FOR AT DELTAGE SKAL I:
– Være fast læser af bloggen (Følg bloggen på Bloglovin HER) og/eller meget gerne også Facebook 
– Skrive en kommentar til indlægget her

Stort tillykke til Pia Sroka

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

68 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk