Follow:
FASHION

Mine gyldne forårs favoritter fra Hvisk

GYLDNE FORÅRS FAVORITTER

GYLDNE FORÅRS FAVORITTER

Jeg har netop fået en lækker pakke hjem fra Hvisk, som indeholdte et par af mine gyldne forårs favoritter. Jeg er især helt vild med fingerringe og elsker at bruge dem i massevis, jeg kan desværre ikke gro lange negle og er personlig ikke god til kunstige negle, jeg synes derfor at ringe er med til at give hænderne et fint feminint look. Find ringene HER til næsten ingen penge.

Jeg er faktisk stylist hos Hvisk, noget som jeg desværre ikke har gjort ret meget ud af – Da jeg simpelthen ikke har kunne overskue det. Jeg håber jeg får mere tid og overskud til det i år og glæder mig til at style mine nye smykker.

Håber i får en dejlig onsdag, jeg er alene hjemme i aften og har lidt praktiske ting jeg skal have styr på. Jeg laver forresten Instagram takeover hos aalborg_bloggers, så kig gerne ind og følg med i min hverdag og lad dig inspirere af Aalborgs dygtige bloggere.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor er de fine! 🙂

  24. februar 2016 at 10:19
 • Reply BY STERUP

  Elsker deres smykker, de er simpelthen så smukke, klassiske og elegante.

  http://www.bysterup.dk

  24. februar 2016 at 13:37
 • Reply www.emma-kirstine.dk

  Så fine! Jeg er primært til sølvsmykker, men guld er så fint <3

  24. februar 2016 at 14:03
 • Reply Karina

  Hvor er de bare pæne <3

  24. februar 2016 at 18:57
 • Reply Eline Tychsen

  Glæder mig til at se dine stylings søde 😀 <3

  24. februar 2016 at 19:26
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.