BEAUTY

TEST AF ØKOLOGISK ARGANOLIE

Økologisk arganolie

Ligeså meget som jeg elsker kropsolier, ligeså meget elsker jeg olier til håret. Jeg har netop prøvet en
økologisk arganolie fra Golden Argan, som jeg har fået tilsendt af Billigvoks.dk. Olier er og bliver mit yndlings beautyprodukt, da det har et hav af anvendelsesmuligheder.
Jeg må dog være ærlig og tilstå at denne olie desværre ikke fungere i mit hår, hvilket jeg havde håbet på! Om det er fordi mit hår er så tyndt og fint ved jeg ikke? Men mit hår får desværre et fedtet look, selvom jeg kun bruger et minimum af olien. Golden Argan er en 100% ren olie, hvor de olier som jeg plejer at bruge til håret også indeholder andre ingredienser.

Arganoile er marokkos svar på guld til håret: Og ja, det er virkelig det rene guld og bedste forkælelse du kan give bl.a. dit hår.  Pump en dråbe ud i hænderne og smører dine spidser ind i olien efter bad, for et lækkert glansfuldt look. Du kan med fordel også blande olien i din fortrukne balsam eller hårkur – det skulle eftersigende også give håret en lækker behandling og efterlade håret silkeblødt og lækkert!

Arganoile giver fugt og glød til din hud: Udover at bruge olien i håret, er den også lækker at smører huden ind i. Brug den i stedet for din bodylotion eller ansigtscreme, eller bland den op, hvis du ikke er så god til den olieretfølelse på kroppen. Min hud er især tør og træt her om vinteren og har behov for ekstra næring og fugt. Så jeg er virkelig tilhænger af kropsolier, som jeg nok har nævnt for jer et par gange efterhånden. Huden efterlades lækker blød og med en mild og dejlig duft af argan. Argan har desuden en effektiv anti-age effekt, så hvorfor ikke bruge den i ansigtet, halsen og hænderne, det er de steder huden først ældes.

Find den økologisk Argan Olie lige HER til 109 kr.

Argan_3

Økologisk arganolieRejsetip: Arganolie er super at have med i toilettasken på weekendture og rejser, da man har et all-in-one produkt som kan bruges fra top til tå.

Husmortip: Viste du at Arganolie, er super god til at holde en marmorvask pæn og fri for kalk og pletter?

/ Liselotte

Produktet er sponsoreret

GIVEAWAY

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk