FOOD

VERDENS BEDSTE OG LETTESTE KNÆKBRØD

Verdens bedste og letteste knækbrød

Verdens bedste og letteste knækbrød

 

Verdens bedste og letteste knækbrød

Jeg vil lige tippe jer om hvordan i let og billigt kan lave verdens bedste og letteste knækbrød. De er super sprøde og mættende. Helt perfekt som et mellemmåltid og indeholder lækker mørk chokolade, så sukkertrangen også stilles.

DU SKAL BRUGE:

– Urtekrams “Low Carb Brødblanding”
– 80 g. hakket 70% chokolade (Kan undlades, men det er så lækkert!)
– 2 dl. vand
– 1 tsk. salt
– 1/2 tsk. bagepulver

SÅDAN GØR DU:
Hak chokladen og blend brødblandingen groft. Tilsæt derefter salt, bagepulver, chokolade og vand. Rud derefter en klat ud mellem 2 stykker bagepapir, skær dem i passende stykker med en pizzakniv og bag dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 225 grader.

Jeg spiser dem oftest som mellemmåltid med lidt ost, eller uden noget som helst, de er på ingen måde tørre, men derimod lækre og sprøde. De er ekstra lækre med æblesmør fra Sidinge gård. Mmmh! Som gravid har jeg faktisk en lille boks i min taske med disse knækbrød – Jeg er jo konstant sulten!

/ Liselotte

GIVEAWAY

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

18 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.