FASHION

DEN PERFEKTE DENIM KJOLE

DEN PERFEKTE DENIM KJOLE

DRESS: ONLY / NECKLACE: HVISK DREAMCATCHER / RINGS: HVISK HIGHLIGHTS

Jeg er helt vild med cowboykjoler og synes de kan styles på et hav af lækre måde. Det kan være svært at finde den perfekte denim kjole, men jeg har fundet en her, som har mange fine anvendelsesmuligheder. Den kan både som en åben strandkjole, med en lækker bikini under. Med en lækker hat og et par fede sandaler, til storby ferien eller for et mere sporty look med et par lækre sneakers. Det er hvertflad det oplagte at have med i sin feriekuffert. (Ja, ved godt der er længe til sommerferie og varme, men man har vel lov til at drømme)

Jeg købte selv en lækker Denimkjole i USA i sommers og brugte den en hel del (Se den HER)

Håber i får en dejlig weekenden, min står på kærestehygge, oprydning i huset – jeg håber vi kan komme helt på plads her i weekenden og søndag skal jeg ud og spise brunch og i biografen med en veninde.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.