FASHION

GET INDPIRED BY: BENYA SUWAN

BENYA

Benya_1

Så er det endelig tid til et Get Inspired indlæg igen, denne gang er det 19 årige Benya fra Aalborg som jeg vil præsentere jer for. Hun er super dygtig og har en inspirerende blog fyldt med lækre outfits, collager og små input fra hverdagen. Find Benyas blog lige HER

Fortæl lidt om dig selv som person:
Jeg er en ret stille pige, der ikke giver så meget lyd i starten. Når man begynder at lære mig bedre at kende, viser jeg det modsatte. Jeg er meget spontan, da det er federe at være spændt end at have store forventninger til ting. Offensiv. er måske også det ord mine veninder vil kaste efter mig. 😉 Jeg er også lidt af en computer- og grafisknørd, da jeg er super vild med at programmere og lave hundredevis af moodboards, som muligvis fremstår en anelse tydeligt i mine collager på bloggen, hehe.

Fortæl lidt om din blog: (indhold, temaer og hvorfor startede du med at blogge?)
Jeg startede min blog, da jeg gik i 7. klasse vil jeg mene. Sådan virkelig waaay back. Jeg har jo lidt af et nørdgen i mig, så dét skulle prøves. Jeg vidste overhovedet ikke hvad bloggen skulle indeholde på daværende tidspunkt, så det var et stort rodehoved. Jeg har bestemt også taget lange pauser, fordi jeg ikke vidste hvad jeg ville opnå med bloggen. Blogbranchen blev mere populært og jeg kom tilbage på sporet, og gik mere op i trends og mode, så bloggen var en perfekt hobby til det formål.
Bloggens indhold er fyldt med inspiration, mode og små herligheder i min hverdag.

Leo

Smykker
3 ord der beskriver din stil:
Afslappet, minimalistisk og personlig.

Hvor shopper du helst?
Jeg shopper for det meste i H&M, Gina Tricot, Monki, Weekday og Zara. Jeg er også helt vild med &Other Stories.

Hvad er dit bedste køb?
Mit bedste køb er min uldfrakke fra Mint and Berry. I top kvalitet til en god pris, synes jeg.

Hvad er dit drømme køb?
Uden tvivl, en Céline Trio taske i sort, og en silke bandana fra Hermès.

Hvis du måtte vælge 3 ting, som du måtte medbringe til en øde ø – hvad ville du så vælge?
Mit kamera, en sød fyr og min pude.

Har du et styling tip du vil dele med os?
Find noget der er behageligt at gå i. Noget man selv synes der er super fedt.

Make up

IMG
Dine yndlings skønhedsprodukter?
Jeg har fedtet og til tider uren hud, og den her cleansing gel fra Avéne er VIRKELIG god mod min hud. Så den anbefaler jeg til dem, som døjer det samme som jeg. En rigtig god toner, er helt klart en fra Eucerin.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv:
Jeg kan faktisk godt lide mine tænder, haha. Et bøjlefjæs med smerter i et par år er det hele værd!

Sunday

Hjemmehygge eller aften i byen? 
Jeg er kæmpe fan af hjemmehyggeri, og vil til hver en tid vælge dette fremfor en tur i byen.

Beskriv den perfekte søndag:
Jeg skal helst ikke have nogen planer om søndage, fordi det er den dag hvor jeg lader op til en ny uge. Og hvis den skal være en perfekt søndag, så ville god lagengnymastik gør dagen perfekt, haha. Håber ikke jeg er den eneste der synes. 😉

Har du en Guilty pleasure?
Jeg har virkelig mange.. En af dem er at fråde en chokoladebar helt for mig selv.

Hvad er din yndlings tv-serie?
Sex and The City. Serien inspirerer mig, især deres outfits! Til noget vildere, The Walking Dead. Uf, den serie!

Benya_5Sjove facts om dig?
Jeg bor i et etage hus, og mit værelse er ovenpå. Når jeg f.eks. skal på toiletbesøg om natten, og skal tilbage til sengen igen, har jeg stadig den sygeste paranoia når jeg går op ad trapperne, fordi jeg altid tror at en eller anden vil trække i min fod, så jeg falder og dør. Derfor hader jeg gyserfilm…

Hvilke fremtidsdrømme har du?
Jeg hader det spørgsmål, haha.. For jeg har ikke en drøm som sådan. Jeg er en der lever i nu’et, og fokuserer mest på hvad der sker lige nu og her. Og måske er det derfor jeg er spontan. Jeg vil bare gerne have et godt arbejde i fremtiden, som jeg inderligt brænder for. Har en dejlig mand, der vil rejse mange steder med mig. En hobby, bloggen, der kan forme til noget større, som jeg kan tjene småpenge på. Det er måske et fremtidsdrøm alligevel?

Vil du dele dine yndling blogs (danske og internationale)
Jeg elsker at følge med by FundaTLNIQUESincerely JulesEllen ClasessonHarper and Harley, og rigtig rigtig mange flere.

Tak til Benya, håber i har nydt at læse interviewet ligeså meget som jeg har. Husk at besøge Benyas blog lige HER. Rigtig god weekend!

/ Liseotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk