AALBORG,  FOOD

AALBORG CHOKOLADEN

AALBORG CHOKOLADEN AALBORG CHOKOLADEN

AALBORG CHOKOLADEN

Aalborg Chokoladen

Den anden dag var jeg forbi Aalborg Chokoladens “nye” butik ved Kennedy Arkaden i Aalborg og hold da op en lækker butik! Butikken er poppet med de lækreste chokolader, lige nu er største delen af chokoladen de fineste og mest indbydende påskeprodukter, helt oplagt til gave eller til sig selv.  og Jeg havde hvertfald lyst til at købe og smage på det hele.

Butikken oser virkelig af kvalitet og luksus. Alle chokoladerne er håndlavet og råvarerne er udvalgt med stor omhu og er af de fineste i verden. Både Sonni og jeg elsker chokolade og vi havde ret svært ved at styre os i den fine butik. Personligt vil jeg hellere have et styk lækkert chokolade frem for en plade billig chokolade.

AALBORG CHOKOLADEN

Jeg er vild med lokale virksomheder, og synes det er vigtigt at støtte op om de virksomheder der er i nærområdet. Jeg elsker at noget så godt og lækkert faktisk bliver fremstillet i Danmark og endda i Aalborg – Aalborg Chokoladen laver uden tvivl den bedste chokolade.

Hvis du er i Aalborg vil jeg helt klart anbefale dig at smutte forbi den indbydende og ikke mindst fristende butik (Adresse: John F. Kennedys Plads, 9000 Aalborg) Jeg kom ikke tomhændet fra butikken og skal nok vise jer hvad jeg kom hjem med inden længe…

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk