FASHION,  MOMMY LIFE,  Outfit

Gravid Outfit? Brug dit alm. tøj, som graviditetstøj

GraviditetstøjBASIC GRAVID OUTFIT - UGE 33

Graviditetstøj

Graviditetstøj

Jeans: H&M / Tørklæde: H&M similar here / Støvler: VRS / Taske: Louis Vuitton / Hat: H&M similar here /

Outfits er desværre ikke det der har været mest af her på bloggen de sidste par måneder. Jeg er faktisk stort set altid i det samme kedelige tøjet. Sorte “leggins” eller sorte gravidbukser (det er da alligevel nok det mest behagelige bukser der findes) og en sort stram langærmet t-shirt. Det er gået hen og blevet min hverdagsuniform, jeg ejer ikke noget graviditetstøj. Maven er ved at være så stor at jeg ikke kan være i noget som helst og dage som i dag er ret svære,  jeg skal nemlig til Århus med sødeste Eline (og jeg har virkelig ikke noget smart tøj, som jeg kan passe!) Vi skal til VRS event, det var super hyggeligt sidst så jeg glæder mig rigtig meget til – Det bliver dejligt at komme ned og se på en masse lækkert forårs- og sommertøj som jeg forhåbentlig snart kan passe igen. 🙂

Jeg er den type som ikke vil bruge penge på grimt graviditetstøj!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

22 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk