Follow:
FASHION

GUCCI BLOOMS

GUCCI BLOOMS

Gucci Pouch / Gucci Sandals / Gucci tote / Gucci cross body

For et par dage siden så jeg et indlæg hos Josephine, med den smukkeste Gucci kollektion, og WAUW!!! Er der andet at sige til det smukke blomstrede print Gucci har smidt på deres accessories denne sæson, kollektionen oser jo  af forår og kærlighed?

Jeg er i forvejen vild med Guccis logo print og har de sidste par år ønsket mig en lækker logotaske fra lige netop Gucci. Gucci har efter min mening, været kedelig og gammeldags i en lang årrække men har de seneste par år virkelig oppet sig og kommet med en hel masse lækre items, jeg elsker fx min Soho Disco bag, som jeg købte for et par år siden. Det er uden tvivl en af favoritterne i min taske samling.

Jeg ville elske at hoppe i de fine sandaler til sommer med et par slidte cowboy shorts og en oversize t-shirt, med en ligeså fin taske i samme print over skulderen. Jeg får desværre nok ikke råd til en lækker taske i år, vi har masser af ting i huset som vi skal have lavet og så har vi jo også snart et lille ekstra familie medlem, som vi skal til at tage os af.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Signe

  Er også helt vild med sandalerne!

  http://signeebbesen.dk

  4. marts 2016 at 15:45
 • Reply Karina

  Det er godt nok nogle pæne ting 😉 Jeg er også utrolig glad for min soho disco bag, den er utrolig pæn og lækker 😉

  4. marts 2016 at 21:46
 • Reply Julie Mænnchen

  Super fint med blomsterne 🙂

  4. marts 2016 at 23:37
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.