AALBORG,  FOOD

BRUNCH PÅ STYGGEKRUMPEN AALBORG

Blogger brunch på Styggekrumpen Aalborg

Blogger brunch på Styggekrumpen Aalborg Blogger brunch på Styggekrumpen Aalborg

I går var jeg inviteret til brunch på Styggekrumpen Aalborg, sammen med en flok søde Aalborg bloggere og det var en sand fornøjelse.
Det var som altid et super hyggelig selskab og der blev snakket, fotograferet, spist og hygget. Det er altid dejligt når vi er samlet og denne gang var der en masse nye ansigter med, som jeg ikke havde hilst på før.

Blogger brunch på Styggekrumpen Aalborg

Blogger brunch på Styggekrumpen Aalborg

Brunchen var super lækker og indeholdte masser af lækker ost, skyr, frugt, nødder, laks, hønsesalat, pålæg, æg, bacon, skøn brownie, te, kaffe og juice. Brunchen  blev serveret på de fineste planker, som man var flere om at dele. Det gjorde at oplevelsen blev endnu bedre og det hele lidt mere hyggeligt. Jeg elsker virkelig når maden bliver pænt serveret og når man kan mærke, at der virkelig er kræset om detaljerne, og det må man virkelig sige at der er her. Hos Styggekrumpen er der oven i købet kaffe/te og juice med i prisen (149 kr.)

Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal nyde min brunch på Styggekrumpen og et ekstra plus til alle os kommende mødre, må man her have små børn og barnevogn med. Så jeg er sikker på at det er en Cafe vi får besøgt meget i foråret og sommeren.

Nu går turen snart mod Aalborg igen, min mor har nemlig fødselsdag og vi skal ind og fejre hende med boller, kage og lækker aftensmad. Mmmh. Håber i får en dejlig søndag

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk