INTERIOR

NYE PLAKATER I STUEN

1

2

3
Sponsor

 New York plakat /  Manhattan plakat

Så blev det endelig tid til et lille kig ind i vores nye hjem. Stuen er næsten ved at være færdig, vi mangler et par småting så som en ny lampe i den ene ende, puder til “børnehjørnet” Det bliver så hyggeligt og glæder mig til at vise jer det og lidt nye pynteting.

Vi har endelig fået lidt lækkert på væggene over vores sofa (som jeg i øvrigt også drømmer om at skifte ud til en større model. Det er ingen hemmelighed at både min kæreste Sonni og jeg er helt vild med New York, og begge ofte drømmer os tilbage til vores helt fantastiske sommer 2015, hvor vi bl.a. besøgte New York. Vi snakker hele tiden om at vi snart skal tilbage (Der kommer nok til at gå et par år, nu vi skal være forældre til April!) Derfor var det også oplagt at vores nye plakater, til over sofaen skulle ose af New York stemning. Jeg er især vild med den flotte Manhattan plakat med kort over hele Manhattan og elsker at sidde og kigge på mange gader og drømme mig tilbage. Jeg er vild med plakaterne er så enkelte og giver et roligt look til vores rå murstensvæg for enden af stuen.

Jeg overvejer at klikke flere plakater hjem, jeg er vild med de moderne og stilrene plakater, som forhandels hos Desenio. Der er virkelig plakater, som passer ind til alle rum, lige fra køkken, til børneværelse og til walk in closet.

/ Liselotte

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

20 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.