Follow:
Clara's corner

ET PERSONLIGT INDLÆG: GRAVIDE TANKER

Gravid

Gravidetanker….. Okay, det her indlæg blev måske lidt længere end jeg havde regnet med!
Det er ikke meget jeg har skrevet og delt om min graviditet, for som sagt er det ikke det bloggens fokus skal være på. Men det fylder nu alligevel en hel del i mit liv og med en mave som vokser og en garderobe som bliver mindre og mindre, er det ikke let at tage outfitbilleder og have overskud til en hel masse når bækkenet driller og jeg nærmest ikke kan bevæge mig!… Puha, hvor sker der meget i en gravid krop – hvor er der mange tanker der flyver rundt i mit hoved mens mine fødder forlængst er forsvundet under min store runde mave…

En positiv test – Jeg husker tydeligt da vi en aften sidder i stuen og jeg klager over mine bryster føles spændte og gør pokkers ondt – Sonni siger med et smil på læben “Du er nok gravid” og da min menstruation udeblev og jeg fik smerter i underlivet købte vi en test…. Den viste dog kun 1 lilla streg og var derfor negativ, så jeg var altså ikke gravid? Ugen efter var menstruationen stadig ikke kommet og jeg tog en tidlig weekendmorgen omkring kl. 5.00 en ny test og ventede et par minutter, nu var der pludselig ikke kun en streg men hele 2 streger!!!!!  Tusinde tanker fløj gennem mit hoved inden jeg sprang tilbage i sengen og nærmest hoppede på Sonni og viftede med min “tissepind” med to streger på lige op i ansigtet på ham. “DEN ER POSITIV!!!” Sonni kigger med trættemorgenøjne op på mig og mumler noget jeg ikke helt forstod, mens han fældede en tåre og gav mig et kys… Vi fik ikke sovet mere den morgen, men lå i stedet og snakkede om hvad gør man nu, hvor langt jeg var henne og hvornår skal man til lægen…. 

Jeg er i dag 34+5 og har altså kun 37 dage til termin! – Det er vildt at tænke på at vores liv snart vil ændres for altid! Jeg har stort set altid hørt at det er så dejligt at være gravid …. Jeg ved nu ikke hvor dejligt det er at have kvalme hele dagen er (Den er heldigvis forsvundet) at lugtesansen bliver bedre end en hunds og man bliver dårlig af at åbne et køleskab, gå på offentlige toiletter eller gå forbi en hundelort. Jeg lyder som en, der har løbet et marton når jeg går op på overetagen. Jeg falder ofte i søvn kl. 20.00 og træning og fitness, som jeg elskede så meget er pludselig blevet en by i Rusland!

Kroppen ændre sig, jeg føler mig kæmpe. Mange kilo har sat sig på min krop og maven vokser og vokser (ja, den bliver nærmest større fra dag til dag lige nu) I Starten gik det mig rigtig meget på da jeg ikke kunne spænde mine bukser og jeg lignede en der havde spist for meget kage! Nu er det egentlig hyggeligt at have en “rund bold” mit på maven og endnu mere hyggeligt at mærke en masse spark og hikke mange gange om dagen. Det går mig stadig meget på at vægten stiger og stiger og jeg ikke kan dyrke motion pga. mit bækken. Jeg glæder mig helt til jeg kan bevæge mig uden besvær igen og til at jeg skal ud og lufte barnevognen.  Jeg har desværre også fået en del strækmærker og de gør mig virkelig ked af det. Jeg har smurt og smurt med olie, men jeg kan åbenbart ikke undgå de satans striber! (Har skrevet lidt her om olie til strækmærker) Jeg er meget spændt på hvordan min krop og ikke mindst maven ser ud når jeg har født! Man får de vildeste og mest mærkelige cravings, jeg har fx. haft den vildeste lyst til syrlige ting som Citronfromage og det har endda været så slemt at jeg har købt de færdigelavede i supermarkederne for at få stillet min lyst!

Glæder jeg mig så til at blive mor? Hvis man kigger på mine flyttekasser med babytøj og udstyr så JA FOR POKKER, men jeg aner jo faktisk ikke hvad der er vi går ind til… Jeg synes det hele er lidt “skræmmende” lige nu – Folk siger vi vil opleve den vildeste kærlighed til det lille væsen når hun kommer til verden, en beskyttertrang så stor. Det er lidt svært for mig at forstille mig lige nu, selvom jeg føler der allerede er et bånd mellem os når hun suser rundt inde i maven…  Jeg er meget spændt på hvordan det hele kommer til at gå med den manglende søvn, jeg bliver virkelig en gnavpot hvis jeg ikke får min nattesøvn, og det gør Sonni hvertfald også 😉  Bliver vi mon Hr. & Fru. Olsen når hun kommer til verdenen, eller får vi pludselig en hel anden energi, når vores lille prinsesse for 10 gang vækker os fordi hun er sulten eller utilpas om natten.?

Fødslen kommer pludselig tæt på: Er jeg bange og nervøs? JA FOR POKKER! jeg tænker på fødslen hele tiden (Har hørt mange skrækhistorier – jeg forstår virkelig ikke folks behov for at fortælle om den ulidelige smerte, at man flækker helt over til numsen og haleben der brækker! Tak for det, det var lige hvad jeg havde brug for at vide – hvorfor ikke fortælle mig om alle de gode ting ved fødselen? hvis der altså er det?) For ja, jeg er da godt klar over det gør ondt, og glæder mig på ingen måde til at flække eller skulle åbne mit 10 cm. eller for den sags skyld til at skulle presse et hoved ud mellem benene, for det kan da kun gør ondt og på igen måde være en rar følelse! Jeg går lige nu til fødselforberedelse og ved egentlig ikke om det hjælper mig eller gør mig mere nervøs. Næste uge skal vi på besøg på fødegangen og det glæder jeg mig til for jeg er bange for syghuse, så jeg er meget spændt på hvad der venter mig og håber det kan give mig lidt ro.

Og jo jeg glæder mig til Sonni og jeg skal være forældre, og selv om vi ikke aner en masse om amning, bleskift, børnesygdomme osv. er jeg sikker på vi nok skal komme igennem det her sammen. Jeg glæder mig til at møde vores lille pige, som vi har skabt sammen som er en del af os begge. Jeg glæder mig, men ved egentlig ikke hvad jeg glæder mig til for jeg har ingen ide som hvordan vores liv ser ud lige om lidt!

ET PERSONLIGT INDLÆG: GRAVIDETANKER

ET PERSONLIGT INDLÆG: GRAVIDETANKER

Har modtaget et par hyggelige babypakker både dem der er vist her + dem man kan hente gratis i div. supermarkeder (Det vil jeg anbefale alle kommende forældre om at gøre) og et par lækre pakker fra nogle af mine samarbejdspartnere. Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve produkterne på baby og på mig selv. Tusind tak til jer der har tænkt på mig :-* Det varmer meget. Hvis i vil se mere babyspam, er i velkommen til at følge med på min Instagram profil @Liselottea, det bliver nok her jeg kommer til at dele mest når hun kommer til verdenen, vil gerne holde hende ude af bloggen og få fokus drejet lidt mere tilbage på mode.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Hvor er det bare et dejlig indlæg søde! Så godt formuleret! Og ja hold nu på det er skræmmende, og kærligheden til det lille væsen kan også kom snigende og ikke være der i det man har født. Og det er helt i orden! Man kender det jo ikke, så det er ret naturligt at det kommer i takt man begynder at lærer hende at kende 😀
  Og hvor dejligt med gaver ! Hvor er det sødt gjort <3

  9. marts 2016 at 10:53
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Mange tak søde 🙂 Det har været svært for mig at udgive. Ja det er virkelig lækkert med gaver – det varmer <3

   11. marts 2016 at 8:15
 • Reply Sanne

  Sikke et dejligt indlæg at læse søde <3 Jeg er sikker på, at det hele bliver så fint og godt – det er jo klart, det hele er skræmmende lige nu, når man ikke ved, hvad der venter en. Jeg glæder mig til at se den lille trold og til at følge med!

  9. marts 2016 at 11:34
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Mange tak Sanne 🙂
   Ja, det er meget skræmmende det hele lige nu. Jeg glæder mig også til hun kommer til verden. <3

   11. marts 2016 at 8:15
 • Reply Charlotte / Mig og Basserne

  Jeg synes nu det er så hyggeligt med de her indlæg, men det nok også fordi jeg selv er ca. samme sted i livet 🙂 Men det er i hvert fald hyggeligt med de baby inspirerede indlæg engang i mellem. Rigtig godt indlæg og nyd den sidste tid i har tilbage kun jer to 🙂

  9. marts 2016 at 13:23
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Det er jeg glad for at høre søde – jeg kan fornemme at mange er træt af babyer som popper op alle steder, så det er virkelig svært for mig at finde en balance mellem mode og baby her på bloggen 🙂

   11. marts 2016 at 8:14
 • Reply Karina

  Synes det er rigtig godt indlæg og dejligt at høre lidt om dine tanker omkring det hele! Du ser altså stadigvæk fantastisk ud også når du er gravid 😉 <3

  9. marts 2016 at 16:23
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Tusind tak 🙂 Det er virkelig dejligt at i tager så godt i mod mit indlæg og tak for de søde ord 🙂

   11. marts 2016 at 8:13
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Skønt indlæg smukke. Jeg glæder mig til at følge med og er sikker på I bliver de bedste forældre <3

  9. marts 2016 at 19:04
 • Reply Isabella Pernille

  Sikke et godt indlæg. Rigtig spændende læsning.
  Du ser SÅ smuk ud som gravid, og jeg er sikker på at det hele nok skal gå godt, og at du bliver den bedste mor <3
  Jeg glæder mig til at se hende på Instagram, når hun engang melder sin ankomst 😀

  10. marts 2016 at 6:53
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Mange tak søde, er glad for du kan lide det, selvom det blev lidt langt.:)
   Du er simpelthen så sød, jeg glæder mig til at vise hende frem <3

   11. marts 2016 at 8:12
 • Reply Henriette

  Sødeste Liselotte – jeg er sikker på at det bliver noget af det mest fantastiske I kommer til at opleve. Og selvom du måske føler dig tung og træt – så ser du helt vidunderlig ud som gravid. 🙂 Så smuk altså!
  Jeg glæder mig til at følge med og se hende 🙂

  10. marts 2016 at 7:58
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Tak for din kommentar sødeste Henriette.
   Den varmer meget, for ja jeg føler mig tung, træt og uoplagt – Så det er virkelig dejligt at modtage en besked som denne :-*

   Rigtig god weekend

   / Liselotte

   11. marts 2016 at 8:11
 • Reply Katrine Guldbæk

  Super godt indlæg og spændende tanker du har haft dig. Kan godt forstå, at du er nervøs, men jeg er helt sikker på, at du nok skal blive en kanon god mor :-).

  11. marts 2016 at 12:43
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.