Follow:
BEAUTY Clara's corner

NY HUDPLEJERUTINE – GREEN PEOPLE

Green people ansigtspleje

Green people ansigtspleje

Green people ansigtspleje
Ansigtscreme 179 kr. / Rensecreme 210 kr.

Jeg elsker at opdage nye spændende og lækre produkter. Jeg havde indtil for nylig aldrig hørt om beauty/helse brandet Green People.

Der findes jo en million af plejeprodukter rundt omkring i butikkerne og det kan være svært at finde en serie, som passer helt perfekt til hudtype og sæson. Jeg bruger ikke de samme produkter året rundt – Min hud har fx brug for ekstra fugt om vinteren og lige nu i forbindelse med min graviditet har jeg fået ekstra urenheder og min hud kræver derfor også ekstra pleje.

Jeg har den seneste tid anvendt  rensecreme og  ansigtscreme fra Green People, i håb om at min triste graviditets hud og urenheder ville blive pænere. Jeg har ikke “tude” tage produkter med skrap acnemiddel i brug  og var derfor også i tvivl om jeg overhovedet kunne finde noget, som kunne hjælpe mig til bunds med problemet. Jeg må sige at denne serie har gjort min hud væsentlig pænere, jeg har stadig lidt små urenheder men ikke flere end det kan dækkes af en lille smule foundation.

Cleanseren/make up fjerneren, fjerner let make up rester og efterlader ansigtet med en følelse af renhed og friskhed. Cremen efterlader huden silkeblød og lækker. jeg har her henover de sidste par måneder haft tørre pletter i ansigtet og de er faktisk helt forsvundet!

Som i nok kan fornemme på indægget, er virkelig blevet glad for de her produkter fra Green People. Produkterne er både er alkohol-frie, fugtbindende og rig på fedtsyre. Serien kan anvendes af alle hudtyper, indeholder gode ingredienser som bl.a. Aloe Vera, Calendula og Shea smør. Jeg er vild med duften af kamille, den er så beroligende og mild. Produkterne skulle eftersigende være så “rene” at de faktisk kan spises.

Jeg er vild med jeg ikke tilsætter min hud en masse skadelige stoffer men stadig kan holde min hud ren og pæn. Produkterne har en fin pris og koster henholdsvis 179 kr. og 210 kr. For store flasker, det bedste af det hele er at et pump er nok til hele ansigtet, der er derfor nok til lang tid.

Jeg håber i er ved at være klar til weekenden, jeg glæder mig helt vildt.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla Julie

  Det lyder som super lækre produkter, søde, og så er det bare rigtig flotte billeder 🙂

  http://camillajulie.looklab.dk/

  11. marts 2016 at 14:00
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  De lyder lækre!

  God weekend smukke <3

  11. marts 2016 at 16:19
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.