Follow:
BEAUTY Clara's corner

BALANCE ME BODY OIL – OPFØLGNING

test af Balance Me Body Oil mod strækmærkerSå er det ved at være tid til en opfølgning på min test af Balance Me Body Oil, som jeg har testet i forbindelse med min graviditet i håb om at mindske fremkomsten af strækmærker. Jeg har flittigt brugt olien i de sidste par måneder, både morgen og aften og har været rigtig glad for den. (Find mit første indlæg om olien HER)

Som beskrevet i første indlæg er olien ikke en “strækmærkeolie”, men derimod en fugtgivende body olie med 100% naturlige ingredienser og er derfor et oplagt valg, hvis du som mig er gravid, eller bare ønsker at passe særlig godt på din hud. Olien er super til tør hud og er derfor også et oplagt valg her i vintermånederne, hvor huden har brug for ekstra fugt og pleje. Den kan både bruges i bad men også i stedet for, eller som supplement til din normale bodylotion. Jeg anvender den på en tør krop og får den dejligste bløde hud.

test af Balance Me Body Oil mod strækmærker

test af Balance Me Body Oil mod strækmærker

Olien skulle eftersigende også hæmme fremkomsten af strækmærker, gør den så det? 
Jeg allerede inden jeg begyndte at teste olien fået en del grimme strækmærker, både på hoften og under navlen. Dem har olien desværre ikke fjernet, men det lover den heller ikke!

Jeg har under testperioden desværre fået lidt flere strækmærker, men min mave er virkelig også vokset meget den seneste tid. Som jeg kan læse mig frem til på nettet, er der mange delte meninger om olier kan hæmme fremkomsten af strækmærker eller om nogen (fx. mig) har nemmere ved at få dem end andre. Jeg ved ikke hvad der er rigtigt og forkert her, jeg ved bare at min mor aldrig har haft strækmærker hverken da hun ventede mig eller min søster. Men både min søster og jeg har desværre let ved at få dem.

Jeg synes det er vigtigt at man passer på sig selv under en graviditet og plejer området omkring maven godt, en god body oil  skader hvertfald ikke og gør huden omkring maven, hofter, lår og balder mere smidig og elastisk og det burde hvertfald have en fordel når det kommer til strækmærker og huden strækkes meget. Jeg vil hvertfald forsat bruge olien frem til termin og også efter fødselen. Olien kan købes HER til 305 kr.

Jeg har overvejet at prøve en skinroller når jeg har født og håber at kunne fjerne de strækmærker jeg har fået så jeg kan blive lidt klar til sommer og forhåbentlig komme i en bikini.

/ Liselotte

Olien er modtaget i gave af Billigvoks.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.