Follow:
FOOD

PÅSKEGODTER FRA AALBORG CHOKOLADEN

Aalborg ChokoladenAalborg Chokoladen
Sponsor

Påsken nærmer sig og det betyder bl.a. en masse fridage, hygge og noget man aldrig bliver for gammel til, nemlig chokoladeæg og påskeslik. Mmh…
Jeg har været så heldig at få en æske med disse lækre marcipanæg af den lokale virksomhed Aalborg Chokoladen. Aalborg chokoladen laver det smukkeste og lækreste chokolade, jeg nogensinde har smagt. Æsken indeholdte 4 forskellige æg: ren marcipan, lakrids, nougat og blåbær. Alle 4 æg smager helt igennem fantastisk og det er virkelig svært at vælge en favorit. Men hvis jeg skal vælge, er det nok den med lakrids. Jeg har virkelig et eller andet for marcipan og lakrids sammen. Mmhh, det er så lækkert.

Aalborg Chokoladen

Aalborg Chokoladen

Herhjemme er vi meget glade for flødeboller, især luksus flødeboller. Derfor er disse med marcipanbund med nougat, vanilje skum og karamelliseret hasselnød lige sagen. Flødebollerne smelter nærmest på tungen. Der er dog et minus ved disse, de er “små” og æsken med 6 stk. alt forsvinder alt alt for hurtigt. En æske som denne er en super værtindegave, hvis i skal til påskefrokoster eller lign. i næste uge.

Aalborg Chokoladen

Aalborg Chokoladen

Udover de skønne marcipanæg og de alt for lækre flødeboller, har jeg også fået denne fine påskepose med blandede dragée. Posen indeholder noget for en hver smag, lakrids/lemon, lakrids/mint og mandel/orange. Jeg elsker som sagt lakrids og min favorit her i posen, er derfor også den med lakrids/lemon. De fine dragée kugler er super dekorative i de fine forårsfarver og kan bl.a. bruges til pynt på påskekagen. Se Aalborg Chokoladens lækre påskeudvalg lige HER og besøg deres Facebookside HER, hvor der tit er lækre konkurrencer.

Fik i forresten læst mit indlæg om mit besøg i Aalborg Chokoladens nye butik? Indlægget kan i finde lige HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Årh hvor lækkert! 😀

  15. marts 2016 at 13:28
 • Reply Katrine Guldbæk

  Bliver helt lækkersulten 🙂

  15. marts 2016 at 13:41
 • Reply Eline Tychsen

  Okay, hvor er det nogle overdrevet fristende billeder det der!! <3 <3

  15. marts 2016 at 17:12
 • Reply Amalie Fernande

  Hvor lækkert, får kun en smule lyst til sådan et par flødeboller nu, herhjemme er de nemlig også vældig populære! 😉

  http://www.amaliefernande.dk

  15. marts 2016 at 20:43
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.