Follow:
FASHION

FAVORITES OF THE WEEK

FAVORITES OF THE WEEKLEGGINS: ONLY / SKJORTE: ZALANDO ESSENTIALS / TASKE: FURLA / UR: DANIEL WELLINGTON / SANDALER: MICHAEL KORS

Det er virkelig lækkert som solen er begyndt at titte frem og foråret endelig er her. Derfor har jeg også kigget på lækkert tøj på div. webshops og ville elske at hoppe i det her smukke forårsoutfit når jeg har født. Jeg er især helt vild med den lyserøde taske fra italienske Furla, den er så fin og ikke mindst feminin. Den fine sandfarvet skjorte, er perfekt både til jeans og shorts, for ikke at snakke om de lidt for lækre sandaler fra Michael Kors som er helt perfekt til sommeren. Hele outfittet er fundet hos en af mine yndlings webshop Zalando. Jeg er rigtig glad for mit Daniel Wellington ur, og drømmer lige nu om at tilføje et med brun rem til samlingen af ure. Det ville gøre sig rigtig godt til en sommerbrun hud og de lyse forårs og sommer outfits. Husk altid at tjekke om der er en god rabatkode inden du handler på div. webshops.

I dag har jeg været tidligt oppe vi har nemlig været til rundvisning på fødegangen og nu synes jeg for alvor at fødselen kommer tæt på! Jeg har sidste arbejdsdag, jeg går nemlig på barsel kl. 15.30!! Jeg glæder mig helt vildt.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Hvor er det et smukt sæt søde <3
  Tasken er VIRKELIG smuk!

  16. marts 2016 at 10:13
 • Reply Katrine Guldbæk

  Wauw, et lækkert sæt! Er ret vild med sandalerne 😀

  16. marts 2016 at 15:02
 • Reply Frederikke S

  Er vild med skjorten og sandalerne, så fine!

  16. marts 2016 at 16:31
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Super fin skjorte! 🙂

  16. marts 2016 at 18:46
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.